Hol vagy, Czeizel Endre?

2022. január 23. 22:33

Elegem van a rengeteg Márki-Zayból, Gyurcsányból, Jakabból és a többiből.

2022. január 23. 22:33
Bencsik András
Bencsik András
Demokrata

„Ha élne, őt kéne fölkérni egy tévésorozat vezetésére, pontosabban arra, hogy a televízióban hétről hétre vagy akár napról napra kedvesen és okosan mondja el, mi történt Magyarországon az elmúlt több mint egy évtizedben, miért történt, ami történt, és mi következik ebből. De úgy kellene elmondania, hogy a legegyszerűbb ember (van olyan? szerintem minden ember egy élő regény) is megértse az üzenetet.

Az a helyzet, hogy elegem van a rengeteg Márki-Zayból, Gyurcsányból, Jakabból és a többiből. Szerintem április 3-án nem azért megyünk el szavazni, mert ezeket utáljuk, hanem mert tudjuk, mit nyerhetünk, és azt is, hogy mit veszíthetünk. Ideje volna beszélni kincseinkről, a szép és jó dolgokról. Erre kellene megtalálni Czeizel Endre utódját.

Mire gondolok? ”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gondolkodom tehát vagyok
2022. január 24. 11:50
Véleményem szerint egy kísérletnek vagyunk az elszenvedői. A vírus hatása az emberre, egy nemzetre, társadalomra, a gazdaságra stb. Hogyan reagál az egyén, egy ország stb... Sajnos az oktatást jellemzi, nemcsak az időseket, a fiatalokat is a hiányos tudás saját testükről, alap genetikai fogalmakról stb. A génterápiás onkológiai kezelések ellen senki nem szól de egy új vírus ellen kialakított vakcinációval kapcsolatban bődületes, hogy mi megy. A Human Papilloma Vírus 9 komponensű vakcináját beadatják a gyerekeiknek de a Covid elleni vakcinát nem...
Szittya66
2022. január 24. 11:50
Az a baj azzal, ha az eredményeket akarjuk felsorolni, hogy ez már egyszer (2002) nem jött be! Ezt tudja magától is minden nemzeti gondolkozású ember, de nem őket kell meggyőzni, ők úgyis a Fideszre szavaznak. Sokkal hatásosabb a bizonytalanok irányába a "mit veszíthetsz egy ellenzéki győzelem esetén" kommunikáció, amit ki tud vetíteni a saját hétköznapjaira!
Wendriner
2022. január 24. 07:55
Czeizel Endre már nincs , de legjobb barátja az aranyos Bolgár úr még működik!
Kormánypárti1
2022. január 24. 07:19
Az a baj, hogy a nyomorra vágyó, életunt, szuicid és ferde hajlamú "haladószelleműeket" még egy Czeizel se tudná meggyőzni, hogy nem jó hogy a vesztükbe rohannak, mert ők oda akarnak rohanni. És ha lehet, még mások előtt odaérni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!