Az újgenerációs baloldali politikusok mintapéldánya: Hajnal Miklós

2022. január 28. 07:23

Aki hazudott az iskolai végzettségéről és már parlamenti képviselőnek is hazudta magát.

2022. január 28. 07:23
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Az újgenerációs baloldali politikusok mintapéldánya: Hajnal Miklós, aki hazudott az iskolai végzettségéről, már parlamenti képviselőnek is hazudta magát, végzettség nélkül volt a BKK felügyelőbizottsági elnöke és egy év után cserbenhagyta a kerületét, miután kapott egy jobban fizető, zsíros állást. Nem csoda, hogy többen is lemondásra szólítják fel, de ő nem vállalja a felelősséget. Nézzük!

A Momentum politikusa körül az elmúlt időszakban több botrány is kirobbant. A legsúlyosabb mindenképpen a diploma-botránya volt, ugyanis évekig közgazdásznak adta ki magát a televízióműsorokban és a nyilvánosságban úgy, hogy valójában nem rendelkezik diplomával. Bangóné Borbély Ildikónak egy ilyenért távoznia kellett az MSZP-ből, a Momentumban azokban úgy tűnik, a haja szála sem görbül Hajnalnak.

Fekete-Győr András azzal a nevetséges állítással mentegette, hogy nem kell diploma ahhoz, hogy valaki közgazdásznak vagy jogásznak nevezze magát. Ez persze nem így van, hiszen én sem nevezem magam orvosnak és nem megyek be egy műtőbe operálni, hiszen nincsen ilyen végzettségem. A napokban hasonló érvvel mentegette magát Hajnal is: azt mondta, sose állította, hogy van diplomája. De ez hazugság, hiszen közgazdásznak adta ki magát, amihez igenis kell diploma!

Felmerül a kérdés, hogy aki ilyen dolgokban is hazudik és megtéveszti a közvéleményt, miben tesz még így. Hasonlóan kínos hazugság volt, hogy miután korábban közgazdászként mutatkozott be, holott nincs diplomája, a közösségi oldalán novemberben parlamenti képviselőnek írta magát, miközben nem választották meg.

Mindezek után különösen botrányos, hogy a momentumos politikus mindössze egy nemzetközi érettségivel töltötte be sokáig a BKK Zrt. felügyelőbizottsági elnöki posztját, havi bruttó félmillió (502 200) forintért.

Miután távozott a pozícióból, a saját kampányfőnöke váltotta, most már ő kapta meg ezt a zsíros állást.

Jól mutatja, hogy mennyivel fontosabb neki a jól fizető zsíros állás, mint az a kerület, ahol ezúttal elindul a választáson, hogy miután 2019-ben önkormányzati képviselőnek választották, egy év után távozott, hogy a Momentum kampányfőnökeként dolgozhasson. A Kutyapárt elnöke így gondolt vissza arra az időszakra: »Azon kívül, hogy minden nap más volt a frizurája, sok dolgot nem tudok mondani, amit letett volna az asztalra.«

Nyitókép: Deák Dániel Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pierre
2022. január 28. 10:09
Megkérdeztük a két képviselőt és a Fideszt is, hogy terveznek-e Bangóné kizáráshoz hasonló lépéseket Bánki Eriket és Kósa Lajost illetően, esetleg felszólítják-e őket, hogy adják vissza a mandátumaikat, de válasz nem érkezett. https://telex.hu/belfold/2022/01/27/kampany-valasztas-2022-diploma-vegzettseg-bangone-borbely-ildiko-banki-erik-kosa-lajos-hajnal-miklos-kubatov-gabor
Farkas Piroska
2022. január 28. 10:04
Az ATV meg Fiala elvtárs továbbra is ajnározza ezt a faxxt!
KannibálTatárÚr
2022. január 28. 10:01
A napokban vmi olyat mondott, hogy azért nem fejezte be az egyetemet az USA-ban, mert a hazájának volt rá szüksége és hazajött. Egy semmi tudással rendelkező, szélhámos a hazájára beszéli ki magát hazudozásáért. Egy 20 éves, semmi kvalifikációval nem rendelkező szélhámos beszéli ki magát a haza szolgálatára. Megjegyzem: Az egyetem elvégzése után csak kevéssé igényes munkát kaptak a műszakiak, mert előbb bizonyítani kellett, hogy nem csak diplomájuk, de tudásuk is van. Ez a szélhámos minden kellő papír nélkül úgy állítja be, hogy ő segítette a hazáját. Egyébként biztos vagyok benne, hogy azért jött haza, mert esélye sem volt elvégezni az egyetemet. Az utolsó évben nem szokás más ok miatt otthagyni a diplomát. Most megint rosz pontokat kapok, de a szoci alatt a szélhámosokat rettentően üldözték. Több év börtönt is kaptak. Ma a szélhámosság a haza szolgálata.
VeJoLa
2022. január 28. 09:27
A ződglobsi oldalon valóban kreatívan állnak a saját múltjukhoz és a valósághoz. A mainstream-líbling bérbokék annalénuskája is hazudozott a végzettségéről, összeollózott a saját neve alá egy könyvet, nem (volt) képes baki nélkül egy épkézláb mondatot végigmondani, mégis csak annyit "bukott", hogy kancellár helyett "csak" külügyminiszter lett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!