Méghogy a politika nem nőknek való!

2021. december 04. 09:46

Szerencsére erre a sületlenségre egyre többen rácáfolunk.

2021. december 04. 09:46
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Még hogy a politika nem nőknek való!

Szerencsére erre a sületlenségre egyre többen rácáfolunk. A magyaroknak több empátiára, szociális érzékenységre és békésebb, tisztességesebb országra van szükségük.

Szövetségünk, benne a női politikusokkal, ezért dolgozik.

Hiszek abban, hogy együtt, közösen igazságosabb Magyarországot teremtünk.”

Kép: Dobrev Klára közösségi oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biivisz
2021. december 05. 17:45
"Még hogy a politika nem nőknek való!" Elképesztő ez a balos tudatos "mindenkit hülyének nézünk és azt is letagadjuk, ami kiveri a szemedet" tempó. Azt próbálja sugallni, hogy az idézett állítás a konzervatív alapállás és bezzeg náluk ez másképp van. Álljon itt csak két ellenpélda: Varga Judit Novák Katalin
Volo
2021. december 04. 22:16
".... A magyaroknak több empátiára, szociális érzékenységre és békésebb, tisztességesebb országra van szükségük....." Na ezt teszitek ti lehetetlenné genderselejt egyedek!
kòn bandi
2021. december 04. 20:19
Mi az hogy nő? És hol a többi 101néhány gender, te kirekesztő !
Krupp Skya
2021. december 04. 19:38
József Attila egy nagyon előrelátó költő volt, mondhatni egy Nostradamus. Megírta azt a verset amit neked kellett volna Klára néni "Anyám Volt Apró" meg a nagyapám is. Csak a neve volt Apró, de bűnei hatalmasok Igen, ez van akkor ha valakink hatama sok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!