Nem véletlen, hogy Thatcherről, Reaganról és Orbánról van 1-1 kép Dél-Afrika egyik híres éttermében

2021. december 05. 14:24

Ha valahol, akkor ott tudják, hogy milyen fontos ezeknek a nyugati értékeknek a védelme manapság is.

2021. december 05. 14:24
null
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

„Most kaptam az alábbi képet, amely a dél-afrikai Pretoria egyik híres éttermében készült.

Nem véletlen, hogy a bárszekrény dekorációjaként éppen Margaret Thatcherről, Ronald Reaganról és Orbán Viktorról helyeztek el egy-egy fotót. Hiszen ahogy a hidegháború időszakában a volt brit miniszterelnök asszonyt és az egykori amerikai elnököt a nyugati civilizációs értékek őrzőiként azonosították, úgy a világ számos pontján gondolják most ugyanezt a magyar miniszterelnökről.

Ha valahol, akkor Dél-Afrikában tudják, hogy milyen fontos ezeknek a nyugati civilizációs értékeknek a védelme manapság is.

Köszönjük a támogatást!”

Nyitókép: Orbán Balázs Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2021. december 05. 19:08
Korszakos politikus. Büszke vagyok, hogy a szavazója lehetek.
pollip
2021. december 05. 17:52
Jó társaság:-) Hiteles.
az ember
2021. december 05. 17:43
Világpolitikai véleményformáló Orbán, külföldi útjaimon egyértelműen megnyilvánul, legyen ez egy szálloda liftje, ahol Orbánt hősként emlegették, mikor megtudták, hogy magyar vagyok, vagy bárhol máshol. Magyarként kitüntetett tiszteletben részesülök az értelmes emberek részéről.
Imre Debrecen
2021. december 05. 17:35
Ebből is látszik, milyen nagy a tétje a 2022-es Magyarországi szavazásnak! Hol nyíltan, hol titokban, de rajtunk a világ szeme. Külföldön, Orbán Viktorról alkotott vélemények is ezt bizonyítják. Ezek után, még elképzelni is rossz, mekkora égés lenne a magyarságnak a nagyvilág előtt is, ha a (globalista)balliberális "ellenzékük", valahogy megnyerné a jövő évi választást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!