Háromperhárom

2021. december 05. 13:39

A Jobbik és Jakab az, ami: aktuálisan éppen átöltözött, ocsmány nyilasbolsevik csürhe.

2021. december 05. 13:39
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Harrach Péter »homoszexuális ügyéről« lesz szó, és megpróbálok közben a lehető legkevesebbet foglalkozni a Jobbikkal és Jakabbal. Ugyanis nem ők itt a főszereplők, ezek ketten, az elnök és a pártja az, ami: aktuálisan éppen átöltözött, ocsmány nyilasbolsevik csürhe. Ezekkel van tele őfelsége a História Cloaka Maximája, s olykor, a közcsatornarendszer eldugulása esetén ezek felbuzognak kicsit a felszínre, bűzlenek, fertőznek, aztán kitisztul a csatorna és visszafolynak a helyükre. Ennyi.

Amiről igazán szó lesz, az Ungváry Krisztián »történész«.

Történt, hogy az imént emlegetett Jobbik »lapjában« (legnagyobb sztárja: Havas Henrik, kell még valamit mondanom, Ildikó?) nyilvánosságra hoztak egy 1972-es(!) III/III-as ügynöki jelentést, amely szerint az akkor éppen papi szemináriumba járó Harrach Péternek »homoszexuális ügye van« – így az ügynök –, s mindezek folyományaképpen nevezett Harrach Péter elhagyta a papi szemináriumot és nem lett belőle felszentelt pap.

Nagyjából ennyi a történet. Sok mindent elmond amúgy a Telexről is, hogy az Alfahíren kívül egyedüliként volt pofájuk ezt megjelentetni, na de azért olyan nagyon, remélem, nem csodálkozunk.

Mindez azért jelent meg amúgy, mert Jakab bosszút akart állni bizonyos ügyeinek megszellőztetése miatt.”

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
galancza
2021. december 06. 13:55
Zsolti! Remek cikk. Írjál még ilyeneket, és minden lehetséges médiába, fórumon terjeszteni kell minden nap. Kényelmetlen dolog de nézzetek nagyon körül a Fideszben és környékén is,mert tragikus módon vannak uk-hoz, jakobinus petyához hasonló gazemberek, pl.: hp "történész", volt ballikos hl-né. És attól tartok vannak még, sőt biztos, hogy igen. Különböző munkakörökben (felső-közép-alsószinteken is) vannak emberileg és/vagy politikailag ócska alakok, akiket a Fidesz támogat teljesen érthetetlen módon. Ezek az alakok sok esetben teljes tudatosan viselkednek úgy, hogy lejárassák a Fideszt , a jobboldalt és az egész magyarságot. Tudom hogy a balosok, ballikosok között összehasonlíthatatlanul több a szarember,de a jóval kevesebb fideszes szarember adott esetben sokkal nagyobb károkat tud okozni a Fidesznek,mint a balos-ballikos patkányok. A legrosszabb amikor a kultúrában, művelődésben, és a magyar múlttal kapcsolatban mérgeznek,mert ilyenkor az lelkeket, magyar öntudatot támadják.
annamanna
2021. december 06. 03:44
Én is tudok olyan nagykatolikus családról, ahol két gyerek született, és az apuka homoszexuális, ez nem sanda rágalom, hanem objektív tény.
-Zsolt-
2021. december 06. 02:13
Harrach Péter a meghasonlott megélhetési homofób homoszexuális. Csakúgy, mint Szájer.
A Hatos
2021. december 06. 00:37
Most a Harrachot szemelték ki, lesz még jó pár ilyen "ügy". Mivel kormány programjuk nincs, arról nem tudnak beszélni, marad a mocskolódás. Ezek ilyenek, mindig is ilyenek voltak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!