Orbán propagandaegypercese minden eddiginél gagyibbra sikeredett

2021. november 29. 07:27

A kormányfő advent első vasárnapján cukinak szánt videót posztolt.

2021. november 29. 07:27
null
Pubilo Zsurelho
Zsúrpubi

„Ha eddig nem tudtad, mi a szkunder szégyen érzés, ez az. Orbán Viktor advent első vasárnapján cukinak szánt videót posztolt, de ezt talán csak a 80 ezer forintos nyugdijprémiummal megszánt korosodó szerelmes orbánista Fidesz-szavazók érzik annak. Viszont legalább az is kiderült, hogy Orbán Viktor már majdnem olyan jól olvassa fel az előre megírt propagandacuccot, mint a felvételen hallható 6-7-8 évesek. Ő azért még néha megekad benne. A magyar kormányfő egyébként kiválóan tud levelekre válaszolni, 2019 tavaszán pl. egy 9 gyerekes zsámboki család kért segítséget közvetlenül tőle, mivel – bár a Fidesz ugye megoldotta a devizaproblémát – éppen kilakoltatásra vártak. A kormányfő nevében a Levelezési Osztály válaszolt: nem segíthetnek, de azért minden jót! A 9 gyermekes Fazekas-Simon Krisztina segítségkérő levelet Orbán Viktornak címezte, két hónap múlva kapott választ:

»Köszönjük, hogy segítségkérő levelével megkereste Orbán Viktor miniszterelnök urat, amelyre megbízásából a Levelezési Osztály válaszol. Őszinte megértéssel és együttérzéssel olvastuk sorait, melyekben egyéni élethelyzetét osztotta meg velünk« – írják, majd felhívják a figyelmet arra, hogy a vonatkozó »kormányrendelet értelmében Miniszterelnök úr valamennyi egyedi, szakmai, szakigazgatási és hatósági kérdésben az illetékes szervek, illetve szakminisztériumok álláspontjára támaszkodik, így az egyéni megkeresések és igények tekintetében elbírálási-, beavatkozási lehetőséggel sajnos nem rendelkezik«.

De a záró akkord volt leginkább fideszes: »Őszintén sajnáljuk, hogy a tájékoztatáson túl nem lehettünk a segítségükre. Helyzetüket átérezve, ezúton kívánunk Önöknek Miniszterelnök úr nevében kitartást és további minden jót!« Erről nem forgatott cuki videót a cuki miniszterelnök úr.”

Kép forrása: Facebook-videó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2021. november 30. 07:56
Nem tudom ki lehet ez a HVG S szarkupac de érdekes hogy miközben O1G S kituzövel szidja Orbán Viktort közben elvárja tőle hogy istent is játszon..
röviden
2021. november 29. 10:03
Bezzeg a Kádár-titkárság! Oda bátran fordulhatott gondjaival az egyszerű munkásember, atyaian gondoskodtak róla.
lendvaiildiko
2021. november 29. 09:55
Arra nem gondoltál már, hogy Magyarország lakóinak a többségének elege van az állandó bolseviki-liberális vitából, mocsokból. Fárasztó a görbült uborka, a nyomuló tender propaganda, az életünkbe való állandó beavatkozás. Elég volt abból, hogy a főpolgármester a bicikli- és buszsávban száguldozik, miközben a vállalkozó, szakmunkás, a tanár órákat a dugókban ácsorog. Békére, nyugalomra van szükség. Orbán is kormánya ezt garantálja az eljövendő 4 évre is...
Gyugyu12
2021. november 29. 09:32
A skizofrén pszichopatától ennyi telik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!