Orbán Viktor amerikai filmsztár

2021. november 24. 09:20

Javasoljuk Orbánnak, hogy lovagolja meg ezt a hullámot, áprilistól úgyis munkanélküli lesz.

2021. november 24. 09:20
null
Berg Dániel
Facebook

„Az Utódlás (Succession) című amerikai sorozatban kapott »szerepet« Orbán Viktor, ahol tökéletesen átadják jellemét a nézők számára. A szélsőjobbos Mencken nevű karakter vonatkozásában merül fel Magyarország jelenlegi miniszterelnöke.

A szereplőről ugyanis úgy nyilatkoznak a sorozatban, hogy »egy toxikus, nativista, abortuszellenes jelölt, mellette annyi elképzelése van a diplomáciáról, hogy szívesen menne őzekre vadászni Orbán Viktorral, majd kereskedelmi háborút kezdene Kínával«. Javasoljuk Orbánnak, hogy lovagolja meg ezt a hullámot, tárt karokkal várja őt a hollwoodi sztárság. Áprilistól úgy is munkanélküli lesz.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zozi
2021. november 26. 06:54
Inkább nem írok bővebbet, ez a senki, nem érdemli meg.
MrStokes
2021. november 25. 08:15
A CIA ennyire lezűllött ?? Nuland , Goodfriend után Berg........gyenge a felhozatal ha ilyen ügynökökkel támadnak. Lásd Afganisztán. Ja ez egy szövetséges. No comment.
retsag
2021. november 24. 20:52
Nem Berg Dániel, hanem Daniel Berg.
Karbantartó9
2021. november 24. 20:17
A cipője sarkáig sem érsz fel te szánalmas kis balfasz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!