Éljen-éljen!

2021. november 12. 10:15

Európai Polgári Díjat kapott az Iványi Gábor vezette Oltalom Karitatív Egyesület és a Freeszfe.

2021. november 12. 10:15
null
Ujhelyi István
Ujhelyi István
Facebook

„Az elmúlt napok sűrű politikai programja mellett nem volt kellő idő, hogy méltó módon gratuláljak a közösségi oldalam nyilvánosságán keresztül is Iványi Gábornak és az általa vezetett Oltalom Karitatív Egyesületnek, valamint a Freeszfe egyesületnek, amiért a héten átvehették az Európai Polgári Díjat. Megérdemelt helyre kerültek az elismerések. Márki-Zay Péter brüsszeli fórumán ugyan már személyesen gratuláltam az érintetteknek, de most újra megteszem, mert megérdemlik! Éljen-éljen!”

(Fotó: Iványi Gábor lelkész, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség elnöke virágot helyez el Raoul Wallenberg emléktáblájánál a főváros XIII. kerületében 2020. január 17-én.MTI/Balogh Zoltán)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyikó István
2022. január 04. 13:01
Hasonló a hasonlóról....
formaegy
2021. november 12. 21:25
"Európai Polgári Díj" Ja, a tömeggyilkosok náci díja. Na erre büszkék lehetnek. ))))))))))))) Neked pedig egy tehén pecsnit a nyakadba. Mocskos hazaáruló, tetves féreg.
tevevanegypupu
2021. november 12. 20:49
Többször kellene Iványinak kkitüntetést adni..olyankor megmosakszik és a szakállát is megmossa..nem tűnik olyan büdösnek és koszosnak..Ami pedig a free szfe-t illeti, vezetőit Brezsnyev elvtárs is értékelte mikor Székely hűséget esküdött neki. Bolsevik görények..
nagyi1954
2021. november 12. 20:18
Vajon a díjazottakban vajon felmerült-e a kétség, hogy esetleg a felterjesztők és a díjat adományozók csak politikai alapon döntöttek a kitüntetésükről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!