Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Tudom jól, hogy a baloldali „sajtót” semmilyen tény nem zavarja

2021. október 09. 22:20

Érdemes pár tényt rögzíteni Babis és Kurz bukása kapcsán.

2021. október 09. 22:20
null
Kovács András
Kovács András
Facebook

„Miközben az itthoni baloldali »sajtó« örömtáncot jár Babis és Kurz bukása kapcsán, érdemes pár tényt rögzíteni.

1, Csehországban egy klasszikus MSZP-SZDSZ kormány bukott meg, akik ráadásul Vera Jourovát, Magyarország egyik ellenségét is európai biztosnak jelölték. A baloldal történelmi vereséget szenvedett és eltűnt a politikai színtérről Csehországban!

2, A két győztes jobboldali cseh párt (ODS és kereszténydemokraták) képviselői rendszeresen szólaltak meg a Fidesz mellett az európai színtéren. A legocsmányabb baloldali támadások idején is kiálltak Magyarország mellett, míg az ANO és szövetségesei hallgattak. Jómagam is több interjút készítettem jobboldali cseh EP-képviselőkkel.

3, Sebastian Kurz atomügyben, a Sargentini-jelentés kapcsán és az uniós csúcson is hátba támadta Orbán Viktort!”

Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2021. október 10. 22:01
Harcostárs volt, de már elmúlt...
barany
2021. október 10. 17:28
A pártszövetségben, aminek Babis miniszterelnöke volt, valóban voltak kommunisták is. Persze nem valami véresszájú bolsevikokat kell elképzelni. Babis nem felelhet Jourova szemétkedéséért. Akár marad Babis, akár veszít, nekünk a mindenkori cseh kormányfő jó partnerünk kell legyen. Babis a V4 ügyekben jó partner volt. És az is tény, hogy nagyra tartotta Orbánt.
..--..
2021. október 10. 13:25
-zsoltkom- "Érdemes pár tényt rögzíteni Babis és Kurz bukása kapcsán." Valamit elrontott Orbán. Lehet, hogy elég volt csak megjelennie a két politikus mellett és kinyitni penészes száját. Nem tudott szívből drukkolni.. nem imádkozott... és nem is gyónt. :)) Ahol Orbán... ott tisztátalanság és veszteség.
Ati Papa
2021. október 10. 10:55
Sajnos az utóbbi években a választási helyzet nagyon megváltozott. Felnőtt egy gondtalan jólétben élő, szavazattal rendelkező fiatal korosztály. Őket sok mindennel meg lehet vezetni ami a józan ésszel is ellentétes. Rossz döntésük következményeit saját bőrükön is fogják érezni-sajnos utólag. Az úgy- nevezett "választás" is bohózattá silányult. Jól mutatja ezt a mostani "előválasztási" cirkusz is de az amerikai vitte a pálmát. Nem sokkal maradt el tőle a Karácsony főpolgármesterré választása sem. Nem igazán vagyok optimista a jövőt illetően.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!