Kurvának állni

2021. szeptember 13. 06:59

A harcot kormányzó urunk vívja nyaranta a madárijesztők, telente pedig a hóemberek ellen.

2021. szeptember 13. 06:59
Váncsa István
Élet és Irodalom

„A harcot tudvalevőleg kormányzó urunk vívja nyaranta a madárijesztők, telente pedig a hóemberek ellen, öldöklő küzdelmében pedig minden igaz magyar hazafi szívvel-lélekkel és kivont szablyával osztozik, ki-ki amivel és ahogyan csak tud. Az új főigazgatónak mindenesetre ott a helye a legelső vonalban, ahol repeszgránátok robbannak és golyók süvítenek, neki ugyanis van mit meghálálnia. Vállalkozásai masszív állami támogatásokban szoktak részesülni, a Simon Panzióhoz vezető mellékutat a kormány újíttatta fel csaknem nyolcszázmillió forintért, szőlejében baracskai elítéltek dolgoztak, ezt onnan tudni, hogy kormányzó urunk, amikor a birtokot meglátogatta, kedélyesen elbeszélgetett velük. Gazdasági holdudvara a Népszabadság 2015-ös kimutatása szerint addigra több mint egymilliárd forintnyi közpénzt nyelt le, nagyobbrészt olyan állami intézményeknek köszönhetően, amelyekben ő vagy valamelyik embere játszott vezető szerepet. Evvel kapcsolatos nézeteit az Index róla írt portréjának köszönhetően van szerencsénk ismerhetni, eszerint kurvának állni nem kötelező, de ha már annak álltál, akkor dugjál és hajtsd a pénzt. Tudatában annak, persze, hogy a dugás ebben a kontextusban jóval szalonképtelenebb tevékenységet jelöl, mint darabbérben kufircolni a kapu alatt, hiszen abban nem volt semmi erkölcstelen. A szolgáltató elhelyezte a retiküljében a kialkudott összeget, majd azt nyújtotta, amit a kuncsaft kapni akart. Nem ártott vele senkinek.

Mármost ez az, ami sokat szenvedett országunkban bármi áron, de kerülendő, a belső feszültség, amely a híveknél mentális székrekedést okoz. A jobboldali magyar szavazó legyen elégedett, boldog és kövér, semmi kognitív disszonancia, attól ugyanis meghasonlik önmagával, és a végén az ellenség prédája lesz. Egyébiránt kormányzó urunk három évvel ezelőtt Kirgizsztánban járva szögezte le, hogy a magyar a türk nyelvekkel áll rokonságban, egy évre rá összeállt a Kásler professzor szíve csücskét jelentő Magyarságkutató Intézet, a hun–magyar rokonság eszméjét pedig az újraírt történelemkönyvek is pedzegetik. E tárgyban tehát ne nagyon tessenek kutatgatni, mert abból csak baj lehet.

A jobboldal tábora sokszínű, találékony és szellemdús, nem olyan, mint a baloldalé. A nemzeti érzelmű gondolkodók szerint a magyar nyelv a sumerből, az óegyiptomiból, nemkülönben a japánból származik, bár a baszknak is rokona, ám egyszersmind az is igaz, hogy a felsoroltak származnak a magyarból. Ősszüleink tudvalevőleg magyarok voltak, az Úr magyarul szólt hozzájuk a Paradicsomban, és magyarul dorgálta őket amiatt, mert saját kezűleg nemesített almafájának egyetlen gyümölcsét mohón felfalták. A Pilisben spirituális erőművek üzemelnek, Salamon király ellenben haláláig a Bakonyban vezekelt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balsors
2021. szeptember 14. 15:41
Csacska váncsa, ti mióta harcoltok Zorbánnal a nyugati gazdátok talpnyalójaként, hogy jobban ki tudják zsebelni az ebereket?
gonterl
2021. szeptember 14. 08:55
Én másképpen látom: A harcot kormányzó urunk vívja nyaranta a hóemberek, telente pedig a madárijesztők ellen. Így valaki ellen mindig lehet harcolni, a viszont válaszra még várhatunk egy ideig.
klemencz gizella
2021. szeptember 13. 15:08
Hát,ha valaki tudja hogy 'kell kurvának állni, akkor ez a büdös bunkó nagy tapasztalatokkal (heti hetes)rendelkezik! Retek klubos szófosásai milliós gázsiért,eléggé magukért beszélnek...s volt oly bátor és karakán ,hogy ezt a hibbantnéró országrontása idején bírta megcselekedni. Hát nem egy fasza legény ? Néhány aranyköpése: "Igazából én nem értek semmihez. Ahogy mondani szoktam, szövegelőállító szakiparos vagyok, immár 1973 óta. "+"Az munka. Ezt várták el tőlem. Volt egy konkrét feladat, amit végre kellett hajtani. Normális körülmények között, amikor nincs ilyen típusú feladat, akkor csendben ülök a sarokban..."
VeTraTa
2021. szeptember 13. 13:06
Most tegyük félre, hogy az Élet és Irodalom melyik oldalon áll, de ilyen névvel egy ilyen című cikket hogyan engedhettek ki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!