A Fake news-hálózat működésbe lépett!

2021. szeptember 22. 10:17

A Telex reggel megírja, az RTL egy órán belül már izzítja a lejárató kampányt. 

2021. szeptember 22. 10:17
null
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„És ugyebár nincs hálózat… Dehogy!  Kedd délelőtt egy áldozatsegítéssel foglalkozó szakmai konferencián tartottam előadást. Alig léptem le a pulpitusról, máris mikrofon, kamera, azonban kérdés helyett egy jól felépített nemzetközi hisztériakeltés újabb fejezete következett, egy olyan témában, amelyről korábban már mindent elmondtam, amit jogszabályi keretek között el lehet mondani, sőt a belügyminiszter hétfőn részletes tájékoztatást nyújtott a Nemzetbiztonsági Bizottságnak.

Értem én, hogy az ellenzéki oldalon folyó tragikomédiáról valahogy el kell terelni a figyelmet, de hol marad a korrektség? 
Miközben estére már csúcsra járt a hecckampány, addig áldozatsegítésről egy szót sem lehetett hallani az esti RTL híradóban. Ezek szerint a szakmai tudósítás csak álca lenne? 

Miért hallgat végig és rögzít valaki egy 30 perces előadást, vagy miért regisztrál egyáltalán valaki újságíróként egy szakmai konferenciára, ha arról aztán nem tudósít?  Persze, értem én, nincsenek illúzióim a Soros-szervezetekkel kokettáló médiumokkal kapcsolatban. 

De ha már a balliberális médiának nem számít az áldozatsegítés ügye, akkor kérem legközelebb kerüljék a megalapozatlan hangulatkeltést a témával kapcsolatban, hiszen a kormány mindent megtesz azért, hogy a bűnügyi statisztikák évről-évre jobbak legyenek, a segítség pedig minden honfitársunkhoz eljusson.  Ezekről az eredményekről számoltam be a keddi konferencián, de láthatóan az RTL Klub nem elkötelezett áldozatsegítés ügyében, inkább hisztériakeltéssel foglalkozik.”

Fotó: MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Secnir
2021. szeptember 22. 18:55
"Kedd délelőtt egy áldozatsegítéssel foglalkozó szakmai konferencián tartottam előadást." mit kerestél ott, amikor nem ratifikáltátok a damaszkuszi-egyezményt, mondván, hogy idehaza nincs semmi probléma?
annamanna
2021. szeptember 22. 16:57
Ez miért állítja azt, hogy elvált, miközben a FB-oldala tele van tömve a férjével közös fotóival? Miért hazudozik még egy ilyen kibaszott személyes magánéleti kérdésben is? Mire volt jó a válási cirkusz? Ő adta hírül, de minek, amikor sülve-főve együtt van a faszival?
balbako_
2021. szeptember 22. 14:17
A választásokig ez a paci is megdöglik. De azért fel kell készülni erre a politikusoknak.
gyaloggos
2021. szeptember 22. 12:26
OSTOBA ellenzéki politikusok hatalmas mellénnyel óbégattak, hogy ő is, ő is, ő is bizony megvizsgáltatja a TELEFONJÁT! OSZT mi történt? 1, azaz egy, egészen pontosan egyetlen olyan nem akadt, akinek a telefonján kívülről történő behatolást találtak! NAHÁT nahát és hm....?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!