Orbán Viktor, az abuzáló

2021. augusztus 10. 11:25

Eb ura fakó, Orbán Viktor nem királyunk!

2021. augusztus 10. 11:25
null
Lukácsi Katalin
Alfahír

„És még Norvégia az, ami tartozik Magyarországnak! Nyilatkozta erről közleményben a Miniszterelnökség. Miközben Orbán Viktor nem az országnak, hanem saját holdudvarának akarja azt a pénzt. Sőt, pontosabb úgy fogalmaznom, hogy azt a 4 milliárdot nem akarja magának a miniszterelnök, ő azt nem volna képes feldolgozni, ha az 4 milliárd másé lenne. Az országé általában. Még mit nem?! Ez az ország Orbán Viktor, vagy ha ez az ország más, mint Orbán Viktor, akkor annyit is ér! Egy kimeríthetetlen pénztárcaként tekint saját hazájára a miniszterelnök, egy eszközre, amely saját hóbortjait szolgálja, és csak addig van értéke, amíg felhasználható. Orbán Viktor nem az a kedves, aki a másikból annak igaz énjét szereti ki, hanem egy idomár, aki hallani sem akar önálló arcélről.

Komoly tudományos szakirodalma és kezelési módszertana van annak, miként lehet egy abuzáló kapcsolatból kilépni, és az ott szerzett sebekből felgyógyulni. Az első lépés a nemet mondással kezdődik. Felismerni azt, hogy a másik erőszakja nem a szeretet jele, hanem annak a hiánya. Az erőszakra pedig nemet kell mondani, ahogy nemet kell mondani a kisajátításra is. Egyenrangú felek között nem beszélhetünk abuzáló kapcsolatról, ahhoz alá-fölé rendeltség kell. Orbán Viktor lenéz az országára, és a polgárokra alattvalóként tekint, holott nem vagyunk mi alattvalók. Eb ura fakó, Orbán Viktor nem királyunk!”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pusikas
2021. augusztus 11. 08:35
Hát ez teljesen hülye !
2021. augusztus 11. 07:42
Orbán Viktor abuzáló. Nem Lukácsi aki szottyadt mellét közszemlére teszi.
2021. augusztus 10. 22:11
Ami belőlem kijön, minden reggel 6-7 óra környékén egy kávé és egy újság társaságában, az ehhez az íráshoz képest egy Pulitzer-díjas valami.......
Freakkutya
2021. augusztus 10. 21:57
Ez a nő irtó gyenge eresztés! Minden téren. Nem értem, miért citálják ide ilyen gyakran. Júdáspénz már a bugyijába tűzve. Viszont cserébe semmi extra...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!