Én lennék a legboldogabb, ha Magyarországnak lenne valódi alkotmánya

2021. augusztus 06. 10:19

A Főpolgármesteri Hivatalban a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozat helyére az 1848. március 15-én elfogadott 12 pont másolata kerül.

2021. augusztus 06. 10:19
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Én lennék a legboldogabb, ha Magyarországnak lenne valódi alkotmánya. Amelyet mindenki tisztel, amely létrehozza a szabad és egyenlő, egymás méltóságát soha meg nem kérdőjelező magyarok politikai otthonát. A magyar köztársaságot.

A Fidesz egypárti Alaptörvénye nyilvánvalóan nem ilyen. Azt még azok sem tisztelik, akik megszavazták, hiszen az elmúlt években kilencszer módosították, a fő szerzője pedig egy brüsszeli ereszcsatornán távozott a közéletből.

A Fővárosi Önkormányzat éppen ezért nem tesz eleget a kormány kérésének és nem helyezi ki az Alaptörvény bevezetőjét. A Főpolgármesteri Hivatalban a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozat helyére az 1848. március 15-én elfogadott 12 pont másolata kerül. Ez a dokumentum áll a legközelebb ahhoz, hogy összefoglalja azt, amiben a szabad magyarok hittek a múltban. És hiszem, hogy lesz olyan alkotmányunk, amely kifejezi azt, amiben közösen hihetnek a jövőben.”

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kishegyi
2021. augusztus 07. 17:39
Reméljük leszerepelsz Geri, mint miniszterelnök-jelölt, utána meg elkullogsz mint fő bukott dilettáns a Főpolgármesteri Hivatalból is. Hidd el, nem csak 1% fideszes reméli ezt!
flesh ripper
2021. augusztus 06. 22:29
Fosigernyák, álmában is kamuzik
Kristály
2021. augusztus 06. 22:10
Én örülnék ha beül nél az óvodába nagy ló létedre és megtanulnád hogy nem szabad hazudni , már az óvis is tudja.
u.hu
2021. augusztus 06. 20:27
Főbürger. Beszarás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!