Harminc éve azt gondoltuk, hogy az SZDSZ-nél görényebb brigád a földön nincs

2021. július 29. 22:03

Viszont azokban a gazemberekben volt még valami emberi.

2021. július 29. 22:03
null
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
Facebook

„30 éve azt gondoltuk, hogy az SZDSZ-nél görényebb brigád a földön nincs. Testközelből láthattuk őket és tapasztalhattuk meg az aljasságaikat.

Viszont azokban a gazemberekben volt még valami emberi, még ha végtelenül gyarló is. Loptak, ittak, szívtak, olajat szőkítettek, stb. Egymás feleségeit baszták, a rendőrségtől szerzett gumibotokal, bilincsekkel rendeztek szex-orgiákat a Rácfürdőben; néha kurvákkal, néha csak egymással...

A Tordai-, Szél-, Donáth, Hadházy-, Cseh-, Jakab-, Karácsony-, stb. -féle droidokban már semmi emberi nem maradt. Teljesen lélektelenül szolgálják a globalista gazdáikat, még téves meggyőződés és értelmiségi gőg sincs bennük. Csak a prosztó, bolsevik gyűlölet, cinizmus és hatalomvágy. Ezek tényleg bármire képesek!”

Fotó: MTI Fotó: Czimbal Gyula

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2021. július 30. 12:57
Ez mind görény,meg űálhébér. Kezdte cohnbéla. Jött Rosenfeld. Majd a tót Csermanek. Utána a szadeszes bűnözők. Most a momentumnak nevezett hulladékszagú senkik.
Gyikó István
2021. július 30. 11:15
Egyáltalán akart e? a szavazatokösszeszámolása miértis maradt el? és 2019-ben,biztosan akartak e győzni,és nemeinkább belátták,hogy egy általuki megszerezhetetlen,őket e- miatt is! állandó csesztetés miatt érdemes e tovább ezt a frontot is megtartani?.. lsd,.SimonJános:Őszintén-c., agyonhallgatott könyvé- benleírtakat!.. értelemszerűen a nekikmegszerezhetetlen fővárosról-vanszó! ...
Aerion
2021. július 30. 10:07
Harminc éve? Dehogy! Még tíz éve is ebben a hiszemben éltünk. Csak a mozaikszó változott. De nem a nevesítés mozaikszava, az értelme számít, mert az ugyanaz. eszdéesz- elembétékú, u g y a n a z. A degeneráció, az emberiségellenesség, az aberráltság. A hitehagyott, istentagadó zsidó. Teljes mértékben e g y és ugyanaz.
Vakfolt
2021. július 30. 08:20
A szadesz egy történelmi pillanatban a hatalom közelébe került és azonnal minden mozdíthatóra rátették a kezüket, a nagy arc csak a telhetetlen harácsolásvágyat volt hivatott elleplezni. Sajnos káros tevékenységük visszabombázta a lakosság életszínvonalát a hetvenes évekbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!