Miről szól a gyermekek védelmét segítő törvény?

2021. június 23. 12:10

A gyerek szexuális nevelése a szülő joga, abba nem szólhatnak bele civil szervezetek.

2021. június 23. 12:10
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Az írástudók felelőssége – avagy a törvény nem ismerete, nem mentesít a felelősség alól. Azonnal támadásba lendült a – természetesen nem létező – meleglobbi, a különféle női magazinok »fejhangon sipítva« közlik az olvasóikkal, hogy gyakorlatilag betiltották a homoszexualitást, veszélyben az emberi jogok, ebben az országban már nem lehet élni – és így tovább. Írók rettegnek attól, hogy műveik indexre vagy kikerülnek a tanrendből, sokan Shakespeare drámaira hivatkoznak és teszik fel a kérdést, most mi lesz a nagy klasszikus műveivel. A nemzetközi szervezetek, polgármesterek, kormányok és az ötödik hadoszlopként működő civil szervezetek kórusa, azzal, hogy a vitát azonnal hisztérikus/politikai mederbe tereli elnyom minden a valóságról szóló diskurzust.

Miről is van szó? Az Országgyűlés 157 igen, egy nem szavazat mellett elfogadta a pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépésről, valamint a gyermekek védelme érdekében egyes törvények módosításáról szóló javaslatot, melynek egyes részei azonnal kiverték a biztosítékot a kulturális – ami egyben ma már a politikai baloldallal egyenértékű – baloldal berkeiben.

Mi a lényege, végső »mondanivalója« a törvénynek a társadalomhoz? A gyerek szexuális nevelése a szülő joga, abba nem szólhat bele sem az állam, sem a médiaportálok, sem az érzékenyítő civil szervezetek. Ezen belül különösen nagy hangsúlyt fektet a gyerek nemének megfelelő önazonossághoz való jogára, mely jogot azzal is véd, hogy a cselekvő vagy korlátozottan cselekvőképtelen (vagyis még mentálisan, szexuálisan nem érett, döntéseik súlyát nem, vagy csak korlátozottan felismerő) személyek számára megtiltja az ilyen jellegű propagandát. De, mi köze ehhez Shakespeare-nek?! Vagy egy regénynek, filmnek, amelyben LMBTQ emberek szerepelnek?! Biztos, hogy össze kell mosni a propagandát a kultúrával?! A felvilágosítást a befolyásolással?! És egyébként is, az angol egyetemek – amely kezdeményezéshez az amerikai egyetemi körök is csatlakoztak – már rég bebizonyították, hogy a Shakespeare művei rasszisták és nőgyűlölők, és az egész – természetesen – a fehér felsőbbrendűségről, a kolonizációról szól.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. június 23. 15:51
SE TÖBB!
Bandi0723
2021. június 23. 14:46
Ezért verik a tam-tam-ot! "A gyermekvédelmi rendszerben az állam védi a gyermekek születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogát.” valamint "E törvényben foglalt célok és gyermeki jogok biztosítása érdekében tilos tizennyolc éven aluliak számára pornográf, valamint olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg.” valamint "„(1a) Tilos az olyan reklámot tizennyolc éven aluliak számára elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg.” Ebben törvényben hol van a melegelleneség?
VeJoLa
2021. június 23. 12:58
A törvényben két dologról lett szó. Szerencsésebb lett volna két törvényt hozni, és pontosítani a genderideológia korlátozását célzó rendelkezést. Úgy is sivalkodtak volna, de kevesebb terük maradt volna a nyilvánvaló félreértelmezésre.
Gullwing
2021. június 23. 12:55
A lényeg: NE buzik, leszbik, és egyéb izék neveljék az oktatási intézményekben a gyerekeinket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!