Azt olvasom, hogy Civil Igazságtételi Bizottság alakult ifjabb Lomniczi Zoltán vezetésével

2021. június 16. 17:26

Remélem a „gyóntatószékben” azt is kimondják, hogy hazudni bűn.

2021. június 16. 17:26
null
Niedermüller Péter
Niedermüller Péter
Facebook

„Azt olvasom, hogy Civil Igazságtételi Bizottság alakult ifjabb Lomniczi Zoltán vezetésével. Ennek a bizottságnak lesz a feladata, hogy »a balliberális országfosztás nyomába« eredjen. Nagyon »jó« ötlet. Hogy őszinte legyek a CÖF-től ennél sokkal többet nem is lehet remélni. Azt is olvasom, hogy »erkölcsi gyóntatószéket« is létrehoznak. Hogy ez mit jelent, azt nem igazán értem, de ez mindegy is.

Ugyanakkor javasolnám, hogy vegyék napirendre a tegnapi napon elfogadott homofób törvényt is, és vigyék erkölcsi gyóntatószékük elé azt a 157 képviselői tisztségére érdemtelen embert, aki megszavazta ezt a gyalázatos törvényt. Gondolom, a »gyóntatószékben« elhangzik majd az a kérdés is, hogy ki hatalmazta fel ezeket az embereket arra, hogy másokat megbélyegezzenek, hogy megvonják mások jogát ahhoz, hogy úgy éljenek, ahogyan akarnak. És remélem a »gyóntatószékben« azt is kimondják, hogy hazudni bűn, és hogy gyalázatos hazugság azt állítani, hogy homoszexuális honfitársaink bármilyen veszélyt is jelentenének a gyerekeinkre. És folytathatnám….”

 

Nyitókép: Niedermüller Péter, a párt alelnöke beszédet mond a Demokratikus Koalíció (DK) X. tisztújító kongresszusán a Budapest Kongresszusi Központban 2020. március 1-jén. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2021. június 18. 10:59
Niedermüller apja megbecsült orvos volt Gyöngyösön. Szégyent hozott rá!
repulok
2021. június 17. 11:40
Te Peti, itt a Mandin téged utálnak az emberek. Szerinted miért van ez?
fogas paduc
2021. június 17. 10:47
Niedermüller! Maga a gyalázatos. Ja, a németországi kollégáktól kért kölcsönt megadta már?
NTLLK
2021. június 17. 08:34
Éljenek, ahogy akarnak! És mi is úgy akarunk élni, ahogy kedvünk tartja. És Almolnár is éljen, ahogy akar! Írországban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!