A szemérmetes smasszer

2021. június 29. 07:50

A szülőknek csak a szexuális nevelésbe van beleszólásuk, abba nem, mi történik a gyerekükkel.

2021. június 29. 07:50
Nádori Gergely
Telex

„Az új Nemzeti alaptanterv és a kerettantervek kapcsán hatalmas kardcsörgetés zajlott, hogy ez végre már valóban nemzeti alapokon áll, és valódi hazafiakat nevel. Hogy esetleg a szülő mit gondol hazafiasnak, hogyan szeretné nemzeti érzelemre nevelni a gyerekét, azt nem kérdezte meg senki. Pedig arról, hogy mitől is lehetne igazán nemzeti egy tanterv bőven lehetne vitatkozni.

Kár, hogy úgy látszik, a szülőknek csak a szexuális nevelésbe van beleszólásuk, nem pedig általában abba, hogy mi is történik a gyerekükkel. A jól működő iskolamodellek jellemzően a helyi közösségekre épülnek, ahol az állam szerepe a keretek és feltételek biztosítása. Itt a tantestület alkotó közösség, amely a szülőkkel együttműködve gondoskodik arról, hogy a gyerekek ideálisan fejlődhessenek. Az állam pedig biztosítja, hogy erre minden családnak lehetősége legyen. Ez utóbbi azt is jelenthetné, hogy az egységes keretek biztosítása érdekében a magyar oktatás szent tehenét, a szabad iskolaválasztást is el kellene engedni. Ahhoz azonban bátorság kellene, míg a buzizáshoz nem.

Természetesen egyértelmű, hogy naivitás azt gondolni, hogy Orbán Viktor szavai bármit is jelentenek, hogy a törvény bármiképpen is szólna gyerekekről és szülőkről. Vagy egyáltalán bármi szólna bármiről a hatalom akarásán és megtartásán túl.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hegyaljai
2021. június 29. 19:11
A szülő nem csak a szexuális nevelésbe szólhat bele. Megakadályozza a kötelező védőoltás beadását, tiltakozhat a tanterem falán lévő kereszt ellen, szabadon választhat iskolát. Ez egy liberális ország.
Biivisz
2021. június 29. 13:53
"állam pedig biztosítja, hogy erre minden családnak lehetősége legyen. Ez ... azt is jelenthetné, hogy az egységes keretek biztosítása érdekében a magyar oktatás szent tehenét, a szabad iskolaválasztást is el kellene engedni." Miért is nem lehet a szabad iskolaválasztás mellett "egységes kereteket" teremteni ??? Nem tűnik túl logikusnak. Illetve egyetlenegy esetben: Ha - ahelyett, hogy egyenesen kimondaná - azt akarja körülírni, hogy a "sok hülye szülő" elviszi a gyerekét az olyan iskolából, ahol túl sok a cigány. Tehát antiszegregáció jegyében összekényszerítené a a cigányokat a nemcigányokkal, akkor is, ha ők azt nem szeretnék. Nos igen, pontosan erről szól a migri-betelepítés is: Olyan feszültséggócokat létrehozni a legalacsonyabb szinteken is, hogy a "polgár"-nak eszébe se juthasson a túlélésen kívül bármi mással is foglalkozni. Az oszd meg és uralkodj legkörmönfontabb, következésképp a legaljasabb változata.
123321
2021. június 29. 13:14
"Itt a tantestület alkotó közösség, amely a szülőkkel együttműködve gondoskodik arról, hogy a gyerekek ideálisan fejlődhessenek." Menj a kurva anyádba amerikába te rohadt pedofil, és nézd meg ezt, hogy ott ez hogyan működik! :D Kizavarják a teremből a szülőt skype-on, nehogy hallja hogy milyen mérget adnak be a kölyöknek. Így vágnak vissza a szülők az amerikai """alkotó közösségekkel""" szemben, egyre gyakoribbak az ilyenek: https://www.breitbart.com/politics/2021/06/16/nbc-news-grassroots-parents-battling-critical-race-theory-draws-fire/
mucsay
2021. június 29. 13:02
hiába csűritek, akkor se engedjük a cukrosbácsikat a gyerekekhez
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!