A Matic-jelentés általános iskolások LMBTQ-irányú szexuális nevelésére szólít fel

2021. június 26. 13:17

Az Európai Parlament elfogadta. Mostantól a „nemváltó" műtétek TB-finanszírozását is támogatják.

2021. június 26. 13:17
Citizengo
Facebook

„A héten az Európai Parlament elfogadta az abortusz- és LMBTQ-törekvések előmozdítását célzó Matic-jelentést, amely

– emberi jognak hazudja az abortuszt,

– a »nemi alapú erőszak egyik formájának« állítja be az élet fogantatástól kezdődő védelmét,

– bármilyen okból a kilencedik hónapig ösztönzi az abortusz engedélyezését,

– »életkortól függetlenül« és szülői beleegyezés nélkül kívánja elérhetővé tenni az abortuszt,

– korlátozni kívánja az orvosok abortusz megtagadására vonatkozó lelkiismereti szabadsághoz való jogát,

– általános iskolások LMBTQ-irányú szexuális nevelésére szólít fel, amelynek »tükröznie kell a szexuális irányultság, a genderidentitások, a kifejezésmódok és a nemi jellemzők sokféleségét«

– és »nemváltó« műtétek TB-finanszírozására hív.

Tudni kell, hogy a Matic-jelentésnek nincs legitimációs alapja, mivel az érintett témák (abortusz, oktatás, egészségügy) tagállami hatáskörbe tartoznak. Így az nem kötelező a tagállamokra nézve, bár ennek ellenére fel fogják használni az élet és családellenes globalista törekvések előmozdítására a tagállamokra és a Bizottságra való nyomásgyakorló eszközként.Nem adhatjuk fel a küzdelmet, mostantól még inkább fel kell emelnünk a hangunkat az élet, a család és a szabadság védelmében:

– hogy biztonságos gyerekkora lehessen a gyerekeknek, amely során nem oltják ki az életüket az abortusszal, és nem befolyásolják őket szexuális ideológiákkal

– hogy ne kényszeríthesék az orvosokat az abortuszok végzésére (hiszen a lelkiismereti szabadsághoz való jog korlátozása egyértelműen a totalitarista rendszerek jellemzője)

– hogy ne korlátozhassák a szülők jogát, hogy gyermekeik elsődleges nevelői legyenek, és ők dönthessenek a szexuális nevelésükről

– hogy megvédjük Magyarország szuverenitását, nem hagyva, hogy az uniós intézmények egyre gyakrabban átlépjék a hatáskörüket azzal, hogy beleavatkoznak a tagállami hatáskörbe tartozó kérdésekbe.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
péterx
2021. június 28. 07:19
Istentelenek gyilkos tobzódása ez az őrült Matic kívánsággyűjtemény.
Magyarlány
2021. június 27. 15:49
A probléma itt kezdődik: "minden egyénnek joga van ahhoz, hogy a saját testére vonatkozó döntéseket hozzon". A magzat önálló ÉLŐlény. Őt ki védi? Nem mellesleg, Kamala Harris szóról szóra ugyanezzel a mondattal kampányolt, extázisban ugrálva a székén, miután 30 másodperccel előbb könnyes szemmel mondta, hogy Biden gyakorló katolikus....
matykox
2021. június 27. 13:46
Én meg ezt tetűmaticot szólítom föl, hogy menjen az anyja kínjába!
Madasa Hatter
2021. június 27. 12:51
Az Amnesty International-t a TASZ-t és a többi felforgató egyesületet azonnal törvényen kívül kell helyezni és kibaszni őket az országból. Nem érdemes tovább várni, rák a társadalom testén. Az összes külföldről anyagilag támogatott politikai tevékenységet folyatató egyesületet be kell tiltani. Ha valaki politizálni akar, alapítson pártot, ha valaki ezt külföldi pénzből teszi, idegen érdeket szolgálva az menjen börtönbe, hűtlenség és hazaárulás elkövetése miatt.Ez itt a mi országunk és az is fog maradni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!