Sátáninak tartanak

2021. május 23. 11:23

Ha ez sátáni, akkor tényleg olyan sátáni lehetek, mint a Mester.

2021. május 23. 11:23
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Hát nem egy ilyen posztot szántam pünkösdi posztnak. De pünkösd az egyház születésének napja, és én hiszek abban, hogy pont az egyházban spirituálisan és szexuálisan bántalmazott emberek kiáltásának meghallása indíthat el egy olyan folyamatot, ami végre felrázza az embereket abból a hipnózisból, amibe a politika által manipulált kereszténység juttatta őket. Ők azok, akik engem sátáninak tartanak. Számítottam erős indulatokra a könyvem megjelenése kapcsán, de hogy ez már a megjelenés előtt gyűlöletkampányba fordul, azért azon még én is meg vagyok lepődve.De azért visszakérdeznék, ha már itt tartunk. Pontosan mi az, ami az áldozatokkal való munkámban sátáni?

– Az a sátáni, hogy gyógyító beszélgetéseket folytatok olyan túlélőkkel, akiket egyházi /hívő ember még soha nem hallgatott meg értő szívvel?

– Az a sátáni, hogy felolvad a traumák jege és végre tudnak beszélni, s így előbbre juthatnak a gyógyulás útján?- Az a sátáni, hogy a beszélgetéseink során oldódik a szégyenük, az önvádjuk és öngyűlöletük?

– Az a sátáni, hogy amikor velem együtt vannak végre újra teljes értékű embernek érezhetik magukat, nem egy szennynek, mocsoknak, akinek jobb lenne inkább nem is léteznie?

– Az a sátáni, hogy a sok párhuzamos történet meghallgatása megtanított nekem szenvedésük olyan mély megértésére, hogy akár 2-3 szó, vagy egy mondat elhangzása után tudok olyat mondani, ami gyógyító, vigasztaló, erőt adó?

Hát, ha ez sátáni, akkor tényleg olyan sátáni lehetek, mint a Mester. Róla is pont ugyanezeket mondták, a Belzebúbbal cimborál, onnan származik az ereje is. Azok mondták ezt róla, akik képtelenek voltak megérteni a szeretet olyan radikalitását, ami soha nem azt méricskéli, hogy mások mit mondanak róla, hanem csak megteszi azt, amire a lelkiismerete hívja. Én ezt teszem nap mint nap. Ha ezt ti sátáninak tartjátok, akkor legyen! Rólatok, ahogy rólam is Odafönt ítélnek majd....”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mixtura pectoralis
2021. május 26. 11:44
Sok itt a komcsi, nagyon sok.
Aerion
2021. május 24. 13:40
Szánalmas a vergődése ennek a ... élőlénynek. Abban a tudatban élt, hogy ő jó, és nemcsak jó, de igaza is van. Vagyis igen jó a véleménye önmagáról. Erre kapott a visszajelzést, mely szerint amit tesz az nagyjából egy hordó aranyköpéssel egyenlő. Köznapi nyelven értsd: felköhögött turha. Ez nem illeszkedik az önmagáról alkotott képébe, és belső ösztönei alapján tiltakozik ellene a 'jó ízlése'. Csakhogy ez a jó ízlés csak egy hordó aranyköpés. Semmi több. Az az illúzió, ami ezt elfedi a szeme elől. Ma úgy tűnik, ideje van az ébredéseknek. Lásd voök, alias USA. Hát mi is felébredtünk. Üzenem.
citizen12
2021. május 24. 12:11
Rita (talán jó szándékú, de nagyon átgondolatlan) igazságtalan és kártékony tevékenységet folytat az Egyház ellen. Jó, hogy a Mandiner bedobja a köztudatba véleményezésre. Úgy tűnik, hogy Rita okvetetlenkedése egyértelmű elutasítást nyer mind a történelmi keresztény felekezetek, mind az itt fórumozók részéről. Imát, alázatot és mindenekelőtt az Egyházat egyházhű módon megújító szentek életének elmélyült olvasását ajánlom, ha még mindig katolikus akar lenni, bár írt már erről is furcsákat.
Biivisz
2021. május 24. 08:11
"Sátáninak tartanak" Hát ... Rita ... Végülis ... Úgy nézel ki. Épp csak a két szarvacska hiányzik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!