Puzsér igazsága

2021. május 12. 20:47

Kár, hogy Puzsér ennek ellenére a másik politikai közösséget szolgálja.

2021. május 12. 20:47
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Kár, hogy Puzsér ennek ellenére a másik politikai közösséget szolgálja. Pontosan azt, amelyik most Woody Allent (is) kicsinálja, azt, amelyiknek csúcsán »egy genderfluid fekete törpe trónol.«

És így fognak ezek a gazemberek kicsinálni mindenki mást. Felkészül Belmondo, Alain Delon... ugyan, kár is sorolni. Felkészül mindenki. Hogy csak a genderfluid fekete törpe maradhasson. Meg a BLM.

Az HBO leszámolása Woody Allennel”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Somaa
2021. május 13. 17:10
Te náci orbáncsicska büdöspatkány, kár mi? Kéne még pár tehetséges troll a falkádba igaz, a kurva anyád..?!
Hóvirágcsempész
2021. május 13. 15:37
Kár , káár ... Hogy Puzsér nem szopja a Vezír faszát . Káár....
kbs_real
2021. május 13. 13:02
Érdekes, hogy eddig megúsztad az X-et. A hasonszőrűek nem szoktak nálam túljutni a második tucat kommenten.
Aerion
2021. május 13. 12:41
Mindenkit és mindent kicsinálnak mert ennek a társaságnak úgy zusammen minden az ellensége. Verne ugyanúgy, mint Maupassant, Victor Hugo hasonlóképpen, mint Balzac. Kathrine Mansfield közellenség a nőábrázolásai miatt, Maugham, Updike, Green, du Maurier, Dorothy Sayers, Muriel Spark, mind ellenség, nemcsak Shakespeare, Dante, Petrarca, Villon is. Már nem kell Edgar Allan Poe, a kukába Lovecrafttal, Joe Brennan nem létezik, Ambroze Bierce, Truman Capote, Hamingway, Melville, Scott Fitzgerald mind fasiszta. Megsemmisítendő. Tudjátok, akinek minden és mindenki az ellensége, ami a jelenben még létezik - az mindennek és mindenkinek az ellensége. Ezek ők.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!