Uram, segíts gyűlölni a fehér embereket!

2021. április 21. 18:32

Rasszista ima egy fekete hitoktató tollából – következmények nélkül.

2021. április 21. 18:32
Baxter Hugó Péter
Kontra

„Megszokhattuk már, hogy az esélyegyenlőségi mozgalmaknak álcázott, baloldali véleménydiktatúra sajátosan szelektív elvek alapján oszt áldást és átkot. Ahhoz, hogy egy átlagos, amerikai, politikailag közömbös (vagy nem kellően felvilágosult/érzékenyített) középosztálybeli fehér állását veszítse, az egész világ előtt pellengérre kerüljön és neve mellé rasszista fekete pont kerüljön egy életre, nem kell gyűlölni semmilyen bőrszínt.

Az amerikai Georgia államban található Mercer Egyetem teológus professzora, bizonyos Chanequa Walker-Barnes írt egy fohászt, melyben mindenféle burkoltságra való törekvés, vagy kétértelműség nélkül teszi egyértelművé, hogy a következmények nélküli rasszizmust a színes bőrűek privilégiumának tartja.

A hitelméletet oktató kishölgy a Mindenhatóhoz fordul még több gyűlöletért. Irodalmi igényességre való törekvés nélkül az ima első oldala így szól:

A megviselt, fekete nő imája

»Édes Istenem, kérlek segíts nekem gyűlölni a fehéreket! Vagy legalább az akaratot, hogy gyűlölni vágyjam őket! De ha mást nem, hát add, hogy ne érdekeljenek sem egyénileg, sem közösségi szinten! Nem akarok törődni félrevezetett, rasszista lelkükkel, nem akarom hinni, hogy megváltozhatnak és rasszizmusuk elmúlik.

Nem a velünk szövetséges, antirasszista fehérekre gondolok, akik egész életükben küzdenek az elnyomás ellen – akik heteken keresztül állnak őrt börtönök előtt, ahol fekete nőket és gyermekeket öltek meg, akik több városban is nyilvánosan kiálltak a rendőri túlkapások ellen.

Nem őket akarom gyűlölni. Nem is a fekete hitközségekkel szemben erőszakot elkövető, fanatikus, erőszakos rasszistákat akarom gyűlölni. Őket már nem kell, hisz ők mind a pokolban égnek.«

Az álszent, ostoba szörnyűséget aligha lehet összeegyeztetni bármilyen, önmagát keresztényként meghatározó, hívő ember lelki világával, ráadásul nyilvánvaló önellentmondás is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lac08
2021. április 22. 08:41
A négert ki lehet hozni a dzsungelből de a dzsungelt a négerből soha!
..--..
2021. április 22. 08:05
-zsoltkom- "Rasszista ima egy fekete hitoktató tollából - következmények nélkül." A következmények nélküli részt... hiszi a piszi. Hogy mi mindenre nem jó az ima. Úgy tűnik Isten mindenki által irányítható... kérő ima, de parancsoló ima is... gazdag imatár. Valaminek nézik Istent. Az ima, hogy másoknak rossz legyen? És mennyi lehetett ilyen, ahogy egyre kötetlenebb formája lehet az imának. Mit lehet csinálni, mikor a Szent Szellem érzékeli, hogy van ellenség, aki meg akarja akadályozni Isten uralmának megvalósulását. Kell az az ima. Csoportosulni lehet rá... gyülekezni... egységben az erő. Az ellenségnek annyi, ha sokan imádkoznak... jön az adrenalin és aztán minden ami kell, hogy könnyebben takarodjanak el az útból, akik nem az útra valók. Igen, mindenféle céljai vannak a Szent Szellemnek... "Így vesszenek el minden te ellenségeid, Uram!" (Bír 5:31)... Ördög meg olykor minden emberben van. És akkor egy fekete hitoktató tollából egy rasszista ima az most gyomorforgatóan zavaró? Nincs más ellenszer, ellenimádkozni... imalánc, hogy múljon el az ő imájának a hatása. Csak senki keze ügyében ne legyen kő... és eljön a béke.
Aegopolis.
2021. április 22. 07:05
Ez a cikk arról próbálja tájékoztatni a magyar nagyérdeműt, hogy Georgiában VANNAK RASSZISTA NÉGEREK??? Ez arrafelé kb. 60 éve nem újdonság, itt meg qrva jól lehet szörnyűlködni rajta 2021-ben, mert itt az átlagos olvasó sose hallott Malcolm X-ről...
Naggy
2021. április 22. 06:52
Várkonyi Andrea: Mészáros Lőrinc a párom, ami eddig sem volt titok A szerelem nem ismer határokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!