Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Ilyen az, amikor az EP-ben vizsgálják a jogállamiságot

2021. március 26. 19:22

Ez a jól bejáratott recept: csak akkor kardoskodnak a véleményszabadságért, ha az ő véleményükről van szó.

2021. március 26. 19:22
Hidvéghi Balázs
Hidvéghi Balázs
Facebook

„Az Európai Parlament jogállamiságot vizsgáló csoportjának ülésén Sophie in’t Veld, az ülést vezető liberális képviselő megtagadta, hogy az üléshez online csatlakozó szlovén miniszterelnök, Janez Jansa videóját levetítsék. A holland liberális képviselő mindenféle eljárási és technikai problémára hivatkozott, de a hosszas ideges magyarázkodás egyértelművé tette, hogy egyszerűen nem akarja levetíteni a videót.

Ilyen az, amikor az EP-ben vizsgálják a jogállamiságot: csak a számukra kedvező hangokat akarják meghallani, és cenzúrázzák a másik oldalt. Ez a jól bejáratott recept: csak akkor kardoskodnak a véleményszabadságért, ha az ő véleményükről van szó. Egy ország demokratikusan megválasztott miniszterelnökét pedig egyszerűen cenzúrázzák.

Szégyen! Tényleg ők akarnak minket jogállamiságból oktatni?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. március 27. 09:53
'Jogállamiság az amit én annak mondok" mondta ezt 'Sophie in't Veld" "Zsidó az akit én annak mondok" mondta Göbbels... A kettő között csak az a különbség hogy az egyik "LIBERÁLIS"-nak tartja magát... Csak az egyik, annak ellenére hogy ugyanazt mondták, és leginkább ugyanazt teszik!
bajai
2021. március 27. 06:52
Pont, mint a FreeSzFE.
abcd
2021. március 27. 06:06
"Európa nem ellenfele Szlovénia miniszterelnökének – tette hozzá." Hogy jön ahhoz egy EU-s képviselő, hogy magát Európával - tehát a kontinenssel - azonosítsa egy EU tagállam miniszterelnökével szemben.
pemete jakab
2021. március 26. 23:15
"az ülést vezető liberális képviselő megtagadta, hogy az üléshez online csatlakozó szlovén miniszterelnök, Janez Jansa videóját levetítsék." Bezzeg az ún. magyar közmédiában az ember nyugodtan elmondhatja kritikus véleményét a kormányról, és nem keverik le... vagy mégis https://telex.hu/belfold/2021/03/26/egy-betelefonalo-a-sajtoszabadsagrol-probalt-beszelni-a-kozmediaban-de-belefojtottak-a-szot
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!