Önnek mindig igaza van!

2021. január 05. 09:32

Kedves ügyfelünk! Ön a politikai kommentszekció automatikus véleménybuborék-megerősítőjét hívta.

2021. január 05. 09:32
Veczán Zoltán
Mandiner

Egyedülálló telefonos szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy

ismét meggyőződhessen saját, meglévő véleménye kizárólagos helyességéről anélkül, hogy másokét megismerné.

Legyen a hír az, hogy az ukrán belbiztonsági szolgálat kokárdaviselés miatt megvert és elhurcolt három kárpátaljai magyar fiatalt.

Készüléke nyomógombjainak segítségével válassza ki a menüből, hogy milyen meggyőződéséhez szeretne érzelmi támogatást, illetve vélt többségi visszaigazolást kapni, a rendszer pedig ennek megfelelő narratívát erősítő véleményeket fog önnek felolvasni.

Amennyiben úgy gondolja, hogy a történtekről a született soviniszta, hazátlan ukrán rohadékok tehetnek, akik egytől egyig a magyargyűlölet mocskában hemperegnek, nyomja meg az egyes gombot. 

Ha úgy vélekedik, hogy a kijevi kormány fasiszta politikájával az amerikai Demokrata Párt érdekeinek kritikátlan szekértolója, kizárólag magyarellenességből, válassza a kettes gombot.

Abban az esetben, ha ön szerint mindenről a Szijjártó Péter vezette külügy arroganciája tehet, pedig különben nem lenne semmi konfliktus a világon (de majd most jól megkapja a rohadék), nyomja meg a hármas gombot.

Ha úgy gondolja, hogy a kárpátaljai magyarok csak ukránok, akik pénzért szavaznak a Fideszre, és azért jönnek át, hogy – miközben nem dolgoznak, mert lusták – elvegyék a magyarok munkáját, ezért a legjobb lenne, ha mind megdöglenének, válassza a négyes gombot.

Amennyiben úgy vélekedik, hogy a helyzet összetettebb annál, hogy két mondatban le lehessen írni, netán a nagyhatalmi érdekek erőteljesebben határozzák meg a helyzetet, mint Budapest vagy Kijev, kérjük, ne nyomjon semmit:

hamarosan megérkezik az 1-4. opciót választókból verbuválódott, közösségi virtuális büntetés-végrehajtó szakasz.

Ez akár néhány percet is igénybe vehet, addig kérjük, tartsa a vonalat!

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsusztina
2021. január 05. 17:35
Na most ha a témakör például a ++nőmozgalom, a gender-tételek és az "igazi férfi" versus "igazi nő" mibenlétének ecsetelése++, akkor a mandis újságírók transzban fogják nyomogatni az automata által felajánlott gombokat. :) Arról nem is szólva, hogy sokat tanulhattok ti is a kommentelőktől, és teszitek is. Még ha nem is valljátok be. Legalább annyit, mint az olvasók tőletek. Egy biztos: nem a Mandi saját cikkei miatt járok ide. És már évek óta nem sok fejlődést látok a Mandinál. Az alapkoncepció egyedül a jó, és valóban elég jó a Mandin a válogatás.
nyoooc
2021. január 05. 15:38
(Teve szervíz)
zsanett-kúnrum
2021. január 05. 13:28
most miért kell ezt csinálni, végre valahol igazam lehet, és legalább mindig, és van tőle akkora arcom, hogy simán leugatom anyut aput.
Csigorin
2021. január 05. 13:06
2-es gomb
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!