III/III. helyett 444

2021. január 15. 07:24

A 444 külföldieknek szánt rovata úgy mutatja be a történéseket, ahogy az megfelel Magyarország aktuális ellenfeleinek.

2021. január 15. 07:24
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Vasárnap

„Ha ez nem lenne elég, a szerző azt is ecseteli, hogy Orbán Viktor a Capitolium ostromlói és a Parlament előtt 2018-ban randalírozók között vont párhuzamot, Fekete-Győr Andrást is példaként felhozva mint baloldali zavargót. Hogy finoman fogalmazzunk, a 444 újságírója az események angolra fordításakor nem bontotta ki az igazság minden részletét. Mert azt ugyan megemlíti, hogy Fekete-Győrt egy füstbomba rendőrök felé dobásával vádolják, de az már furcsa mód kimaradt, hogy a tüntetők rongáltak, gyújtogattak, és hogy ha nem védte volna rendőrsorfal a Parlamentet, akkor alighanem betörtek volna oda. Bonmotként értékelem azért, ahogy Fekete-Győrre mint centrista politikusra hivatkozik.

Ám talán most érünk el a legszebb részhez! Szorgos jelentőnk elsőként hosszan elemzi, hogy az MTI fotósai miket tesznek és főleg miket nem tesznek, majd megemlíti, hogy a tavalyi, szerencsi választáson a kormánypárti jelöltről, Koncz Zsófiáról töménytelen fotó készült, míg az ellenzéki Bíró Lászlóról egy sem. Koncz pedig annak rendje és módja szerint megnyerte a választást, így a szerző. Arról egy szót sem ejt, hogy Bíró László rasszista, antiszemita kijelentései miatt egy sor botrányt kellett lábon kihordania az ellenzéknek, nem említi gazdasági trükközéseit, semmi ilyesmit. Csak a fotók, azok a fránya fotók, hát ez az oka mindennek!

Aztán természetesen van még vakcina elleni hergelés, meg a kormányzat oltási tervének ostorozása, de ez már csak a levezetés. A cél egyértelmű: pontosan tájékoztatni a külföldi érdeklődőket a balos agenda alapján arról, hogy mi történik Magyarországon. Természetesen úgy, ahogy az a progressziónak megfelel. Mert álnaivan persze fel lehet tenni a kérdést, hogy ez az ügynöki munka miért fontos a Soros-blognak, de pontosan tudjuk, miért. Ez a feladatuk, nem több: propaganda ezerrel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Highlander07
2021. január 15. 20:06
Néha elgondolkodom azon, milyen fogyatékosnak kell lenni, ahhoz, hogy valaki egy "akármilyen" hírportál bármilyen cikkét ennyire komolyan vegye? Mit van ezen mindenki felháborodva, hogy mit ír a 444? Kit érdekel???
zskoncz
2021. január 15. 11:46
Nem kommentálta T.K. a Capitóliumi események fordított értelmezését,pedig olyan volt,mintha másik filmet néztek volna a magyar M1. tudósítók.
Akitlosz
2021. január 15. 11:41
Trombitás és a többi "konzervatív" labanc kedvenc újságja a 444. Matematikailag a helyet az, hogy: www.444.hu + www.888.hu /2 = www.666.hu.
Pierre
2021. január 15. 11:05
trombitas! Ezt lattad mar? Agyverzest fogsz kapni. Döntött a bíróság: indokolatlanul fújtak könnygázt a tömegre a 2018-as rabszolgatörvény elleni tüntetésen. a tömegoszlatásnál a szétoszlásra irányuló figyelmeztetés a törvényben meghatározott előfeltétele az ingerlőgáz alkalmazásának. Az ingerlőgáz alkalmazása előtti figyelmeztetés olyan kötelezettség, melynek a teljesítése nincs az intézkedő rendőrök szabad belátására bízva. https://hvg.hu/itthon/20210112_Konnygaz_2018as_rabszolgatorveny_elleni_tuntetes
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!