A Facebookon csak választást veszíthetünk!!!

2021. január 11. 19:34

Ez nem a mi terepünk, nem a mi módszerünk. Olyan, mintha az ellenség Enigmájával akarnánk a saját hadseregüket irányítani.

2021. január 11. 19:34
Dezse Balázs
Dezse Balázs
Facebook

„A FACEBOOKON CSAK VÁLASZTÁST VESZÍTHETÜNK!!!
Azt gondoltuk sokáig, hogy a Facebookon kell választást nyerni. Meg fiatalokat. Azt is gondoltuk, hogy az trendi. Az amerikai események bebizonytották, hogy ez részben igaz, hiszen, ha a Facebookra és a közösségi médiára hagyatkozunk, akkor valóban eldől a választás, csak éppen úgy, ahogy ők akarják, vagyis bukunk.
Itt mindenkinek oka van most félni. Rengetegen élnek abból, hogy YouTube-csatornájuk van, hogy a Facebookon aktívak, vagy TikTokon sztárok. Ahogy Emily Ratajkowski is kitette a napokban, nem normális az, hogy egy még aktív amerikai elnököt is örökre száműzhet és kiforgathat a Big Tech, ugyanígy azok, akik ebből élnek sincsenek biztonságban. Ahogy az átlag felhasználó sem, aki csak a gyerekével, párjával, unokájával akar kapcsolatot tartani. Elég egy meggondolatlan elszólás. Egy kósza félreérthetőség. Bármit megtehetnek. És miután bármit megtettek az információ, amikkel éveken át tápláltuk őket az övék. Azzal is bármit megtehetnek. 
‼A 2022-es válsztások valóban a Facebookon fognak eldőlni. Ott fogunk elhasalni. Lépni kell, változtatni, beismerni, hogy ez nem a mi terepünk, nem a mi módszerünk. Olyan, mintha az ellenség Enigmájával akarnánk a saját hadseregüket irányítani. Az influeszerkedés, a YouTuberkedés szuper dolgok, de nem konzervatív terep. Ellenünk működik a gépezet. Azt kell csinálni, amiben jók vagyunk (az élet maga), azon a terepen kell csatákat vívnunk, ahol győzhetünk. 
‼Térjünk vissza tehát a klasszikus kommunikációhoz. Amellett, hogy fontos a közösségi jelenlét, érdemes lenne személyesen, szórólapon keresztül, plakátok formájában és a józan ész erejével kommunikálni. 
???? Nehéz terep, keskenyebb út, de a Bibliában sem az egyszerűen járható út vezet az üdvözüléshez, hanem az, ami lehetetlennek látszik. 
‼ Nem ördögtől való a hagyományos kommunikáció, felértékelődhet a TV szerepe, mert abba nem tud belenyúlni Cukkerberg, meg a Google, meg a Twitter. Ez a reklám helye, éljen a Pesti TV. 
‼ Ne vérezzünk el az ellenség terepén. Használjuk azt a javunkra, miközben kihasználjuk a saját módszereinket, a saját terepünket az előnyszerzésre!
⁉ Ha Isten velünk, ki ellenünk?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. január 12. 17:20
Se több!
Pneumaticus
2021. január 12. 14:53
Vissza a Polgári Körökkel, vagy valami hasonló kell! Helyi kapcsolattartó csoportokba kell szervezni a konzervatív kormánypárti embereket! Ezt a baloldal nem tudja utánunk csinálni, individualista banda!
DoomGuy
2021. január 12. 12:17
Végre kinyílt a szem, előre srácok!
Selamat
2021. január 12. 09:45
Csak azok, hogy egyetlen betű javítására tettem kísérletet, aminek eredménye az volt, hogy kitörölte az egész hozzászóllást! Még jó, hogy előtte kopiztam a szöveget. Akkor most mi is ebben a javítási lehetőség? ---------- Amúgy, a fenti szöveget is a javítás ablakban írtam meg. Ezt a szöveget is elnyelte a nagy segítség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!