Együtt azonban újra sikerülni fog!

2021. január 13. 10:38

A baloldal mást sem csinál a járványhelyzetben, csak kamuvideókat készít és hazudozik.

2021. január 13. 10:38
Schanda Tamás
Schanda Tamás
Facebook

„A baloldal mást sem csinál a járványhelyzetben, csak kamuvideókat készít és hazudozik, legyen szó akár az egészségügyről, akár a gazdaságról, a családok megélhetéséről. A tények azonban makacs dolgok. Magyarországon 2020 őszén 8 ezerrel többen dolgoztak az elsődleges munkaerőpiacon, mint egy évvel korábban ugyanebben az időszakban – és ezt bizonyítják a KSH adatai is. Ez azért van így, mert a magyar emberek munkából akarnak és tudnak megélni, és ehhez a kormány minden lehetőséget meg is teremt! Már több mint egymillió munkahelyet megvédtünk, illetve létrehoztunk a járvány kitörése óta, de tudjuk, hogy van még feladat ezen a téren. Együtt azonban újra sikerülni fog!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dakotasámán
2021. január 13. 13:13
"A baloldal mást sem csinál a járványhelyzetben, csak kamuvideókat készít és hazudozik,.." tompika2 a közel 11 000 halott is hazugság persze. mindenkit meggyógyított zorbán az nem hazugság ugye ? ja és az egészségüggyel minden rendben, ez sem hazugság. a fertőzöttek száma is annyi, amennyit az operatív törzs szokott mondani. ezért beszél 10x annyi fertőzöttről Merkely. segglakó, aki kicsit is közel kerül az egészségügyhöz akár betegként, akár dolgozóként, akár hozzátartozóként, az látja kormány ordas hazudozását. erről valamit esetleg az igazság és tisztánlátás kedvéért ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!