Lopják a szimbólumainkat

2020. október 08. 13:33

Tévedés, mondhatnám, bűn, ha a jogrendet szexuális tévelygők elvárásaihoz igazítják.

2020. október 08. 13:33
Borda Lajos
Magyar Nemzet

„Juhász Gyula írta: »Nem a poéta fontos, csak a dal«, és igaza volt. Ez a kor, amelyik az emberek gyarlóságaira vadászik azért, hogy leköphesse személyüket és életművüket, borzalmas. Woody Allen filmjeit, vélt botlása miatt, indexre tették hazájában. A Derrick című jámbor krimisorozat vetítését Németországban beszüntették, mert valaki kiderítette, hogy a főszereplő, Horst Tappert valaha a Waffen SS tagja volt. Wernher von Braun is az volt, ráadásul magas rangban, de az más. Amerikában az űrprogram hősének tartják, a megtévedt színészt meg hazájában gazembernek.

»Minden állat [ember] egyenlő, de vannak egyenlőbbek«.

Megkergült a világ. Kitűnő műalkotásokat tesznek raktárba, mert alkotójuk nem volt makulátlan ember, műalkotásokat neveznek át, mert az ultraliberális szellemi terroristák elvárásaihoz való igazodási kényszer mindent felülír. Kész szerencse, hogy például a Szamoth­rakéi Niké alkotójáról fogalmunk sincs, milyen ember volt. Tartok tőle, hogy fehér bőrű, és az is lehet, hogy egy szerecsen is volt a munkásai között, akire egyszer rászólt. Jöhetnek a grafittizők és a festékezők. Miért is ne, ha Winston Churchill budapesti szobrára ráírták, hogy náci, bármi megtörténhet. Bolondok mindig voltak, udvari bolondok és falu bolondjai, de a helyükön. Nem magas pozíciókban ültek, nem blogoltak és fészbukfalkákba verődve sem rontottak rá normális embertársaikra.

Megvallom, engem zavar a meleg büszkeség menetének nevezett b…ziparádé. Már azt sem értem, hogy miért büszke valaki arra, hogy a normálistól eltérő szexuális szokásai vannak? Miért lenne közügy két ember intim viszonya? Nem vitatom, hogy két azonos nemű ember között szoros érzelmi kapcsolat alakulhat ki. Ezt én tiszteletben tartom, de nem akarok tudni róla, amennyiben ez a viszony túllépi a barátság kereteit. Egy ember magánéletének intim része nem tartozik másokra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
semmi hatalmat senkinek
2020. október 09. 15:25
Mint már a magzatfanatikus Schittl Eszter ez ügyben nyafikázásához beírtam: Már elnézést urak én utálom a VALLÁSOKAT, úgy gondolom nekem ehhez jogom van elvégre demokráciába élünk tehát ne írja elő senki hogy én kit szeressek és kitől legyen hányingerem viselkedjen mindenki úgy hogy ne legyen oka senkinek a gyűlőlködésre. A VALLÁSOK tudniillik arra szocializálják az embereket - undorító módon már gyermekkortól fertőzve - hogy létezHET olyan hatalom, aminek feltétlen engedelmességgel tartozunk... miközben a valóságban a legemberibb tulajdonság a lázadás, és mindenféle hatalom folyamatos megkérdőjelezése. Tehát javaslom, hogy bolykottáljunk mindenfle, a gyerekeknek szóló VALLÁSOS irodalmat, és kötelezzük a könyvkiadókat, hogy jelöljék meg ezeket feltűnő feliratokkal, hasonlóan a dohánytermékekhez.
írmag
2020. október 09. 11:28
Bevallom ezügyben mélyen tájékozatlan vagyok, melyik betűhöz tartoznak az önimádó liberális onanizátorok és maszturbátorok?
urga
2020. október 09. 09:00
Kiváló írás!
F.Szabó
2020. október 08. 20:11
Az eredeti, teljes írás valódi lényegét sajnos nem hozta a mandi. Íme: A múltat végképp eltörölni szándékozó kommunisták rendezték soraikat, és mint ultraliberális népámítók újra megjelentek. Ugyanaz a jól szervezett, erőszakos sereg ... Nem kell engedni az erőszaknak. Ne hagyjuk, hogy az emberi szabadság nevében előírják, hogyan gondolkodjunk és milyen szavakat használhatunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!