Az iszlamisták nem fogják beszüntetni a háborújukat

2020. október 30. 14:21

Mi, afrikaiak sajnos pontosan tudjuk ezt.

2020. október 30. 14:21
Robert Sarah
Twitter

„Az iszlamizmus egy szörnyűséges fanatizmus, ami ellen erővel és elszántsággal kell küzdeni. Nem fogja beszüntetni a háborúját. Mi, afrikaiak sajnos pontosan tudjuk ezt. A barbárok mindig a béke ellenségei. Ezt a Nyugatnak, ma pedig Franciaországnak meg kell értenie. Imádkozzunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2020. október 31. 09:20
MOST MÁR MI EURÓPAIAK IS TUDJUK, HOGY AZ ISZLAMISTÁK NEM FOGJÁK SOHASEM BEFEJEZNI A HÁBORÚT. Így járt a "liberális" Európa...
teljesenertelmetlen
2020. október 31. 08:15
Jé, ez nem az a "csókolgassuk a terroristák lábát" hozzáállás! Úgy látszik, hogy aki testközelből tapasztalta már meg a kecskebaszók működését, az kicsit máshogy látja a dolgokat, mint az ügynökpápa, aki a keresztényüldözés helyett a buzik jogaival van elfoglalva.
Akitlosz
2020. október 31. 01:19
"Az iszlamizmus egy szörnyűséges fanatizmus, ami ellen erővel és elszántsággal kell küzdeni." Szerintem lőfegyverrel hatékonyabb lenne. Az erő és az elszántság még a kés ellen is többször kevés, mint ahányszor elegendő.
zakar zoltán béla
2020. október 30. 19:10
Robert Sarah-t és 3. könyvét többször említettem itt! Valódi krisztusi ember! Ő A PÁPA!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!