Tévedtem, amikor ezeket valahol posztbolsevikoknak neveztem

2020. augusztus 16. 21:05

Legalábbis ami a „poszt” előtagot illeti.

2020. augusztus 16. 21:05
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Azt üzeni Vadai képviselő a szövetségeseinek: »Aki Gyurcsány ellen van, az a DK ellen van, az az ellenzéki együttműködés ellen is van, tehát az a Fidesz mellett van.« Szerintem tévedtem, amikor ezeket valahol posztbolsevikoknak neveztem. Legalábbis ami a »poszt« előtagot illeti.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matyi lúdas
2020. augusztus 17. 20:48
https://i.imgur.com/9q2OEpp.jpg
Akitlosz
2020. augusztus 17. 20:00
Az eredmény számít. Az a Gyurcsány 2008-ban lemondott, mégsem volt képes a vörös ellenzék azóta sem nála sikeresebb politikust ringbe állítani. Ideértve a cikkírót is. A saját pártját sem tudta uralni. Megértem, hogy a DK-nál kezd betelni a pohár. Már eddig is túlzott mértékben engedtek szavazótábor nélküli semmitérő pártok embereinek. Ha ezt folytatnák, akkor előbb-utóbb úgy járnának, mint az MSZP. Egyik pártnak sem lenne tilos Gyurcsánynál tehetségesebb politikust kiállítania. Miért nem teszik meg már 12 éve? Mert még erre is képtelenek. Valahogyan a nagy tudású, a mezőnyből kiemelkedő szerzőnek sem sikerült ellenzéki fővezérré válnia, pedig némi igény rá még lett is volna.
Akitlosz
2020. augusztus 17. 19:52
A poszt előtag azt a célt szolgálja, hogy megkülönböztesse az 1990. előtti kommunistákat az 1990. utáni kommunistáktól. Mert állítólag akkor rendszerváltás volt vagy mi. Ami erősen vitatható, így pedig a poszt előtag létjogosultsága is.
puszika
2020. augusztus 17. 19:48
Hát...........kellett NÉMI IDŐ. hogy eljuss idáig Schiffer. Ez bizony nagy baj!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!