Nem félünk, és sokan vagyunk!

2020. augusztus 22. 17:47

Ma lenne az idei Budapest Pride-felvonulás, amelyen természetesen én is részt vennék.

2020. augusztus 22. 17:47
Donáth Anna
Facebook

„Ma lenne az idei Budapest Pride-felvonulás, amelyen természetesen én is részt vennék. Bár sajnos ez idén elmaradt, így is rengeteg programmal, beszélgetéssel, kisebb eseménnyel zajlott a Pride-hét.

Az alapvetően pozitív, szeretetről, elfogadásról szóló eseménysorozatba az elmúlt napokban a kormánybarát szélsőjobboldal próbált meg belerondítani. Bár nagyrészt inkább magukat tették nevetségessé a zászlókkal való szaladgálással, egy fontos tanulság mégis van. Most lepleződött le végleg a Pride-ot támadók folyamatosan ismételt hazugsága, amely szerint a fő gond, hogy nem a »négy fal között« maradnak. Idén a koronavírus miatt minden eseményt a »négy fal között« tartanak, ehhez képest a megfélemlítő akciók száma nemhogy csökkent volna, de nőtt is.

Ez mutatja igazán, hogy mennyire fontos a mai napig felvonulni e polgárjogi küzdelem részeként, egyenlő jogokat követelni, és megmutatni: nem félünk, és sokan vagyunk.

Legyetek bátrak, mi mindig mellettetek fogunk állni. Találkozzunk a Pride-os eseményeken, és a jövő évi Pride-felvonuláson!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 180 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matyi lúdas
2020. augusztus 24. 12:11
https://i.imgur.com/0XZq2Ij.jpg
Vakfolt
2020. augusztus 24. 08:22
"Ma lenne az idei Budapest Pride-felvonulás, amelyen természetesen én is részt vennék." És ott lenne ciánozás is. Sajnos egyikünk vágya sem teljesül. Mindegy, beletörődünk.
akiaki
2020. augusztus 23. 21:57
én se félek! ez nem egy nagy szó ma már!
atila68
2020. augusztus 23. 21:55
Ez ám a coming out! Legutóbb mér arról írtál, hogy a holland pasidtól fogsz teherbe esni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!