Mit jelent nekünk az Index?

2020. július 24. 15:42

A valóság sajnos az, hogy Index az egyik legmételyezőbb szellemi dögkút hazánkban.

2020. július 24. 15:42
Tutiblog
Pesti Srácok.hu

„Állítólag hatalmas a baj Magyarország önmaga által bevallottan legmenőbbnek tartott hírportáljánál. Ha minden igaz, nemsokára nemcsak pénzt és szeretetet, de részvétet is fognak koldulni a Népszabadság egykori újságíróinál már tapasztalt módon.
Teljesen értetlenül állok azelőtt, hogy a napokban több jobboldali ismerősöm is aggódva kérdezősködött, hogy: »Jaj, ugye nem? Milyen kár lenne értük«. Sajnos az az igazság, hogy az Index körül tényleg kialakult valami torz kép, melyet nyilván az ott dolgozó médiamunkások és ügynökök is büszkén terjesztenek.

Ezek szerint az Index valamiféle felsőbbrendű értéket képvisel a magyarországi elektronikus médiában, mert a legcivilizáltabb, legműveltebb, legjobb ízléssel megáldott, legobjektívebb és legvagányabb szellemi műhely ez, ahol nyáron is bemehetsz rövidgatyában. A valóság ezzel szemben sajnos az, hogy Index az egyik legmételyezőbb szellemi dögkút hazánkban.

Primitívek, műveletlenek, az ízléstelen büdös suttyóság hazai zászlóshajói, ahol a legnyíltabb libsi ügynökök dolgoznak és nyalogatják a legbénább libsi politikusok még szőrtelen heréit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. július 26. 10:22
INDEX = KOMPRESSZÁBILIS FINGTARTÁLY!
zsanett-kúnrum
2020. július 25. 10:06
A középszerűség mindig libernyák
pemete jakab
2020. július 24. 23:08
"A valóság sajnos az, hogy Index az egyik legmételyezőbb szellemi dögkút hazánkban." Hát ja, megpróbált tárgyilagossággal fertőzni.
az ember
2020. július 24. 22:54
Na, a szívemből szóltatok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!