Az Index elferdítette Kanye West szavait

2020. július 13. 07:43

Miklósi egy ordas nagy hazugsággal igyekszik átverni az olvasóit.

2020. július 13. 07:43
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„Az írás lassan csordogál, ám egyszer csak megérkezünk néhány idézethez. Ezt írja Miklósi Gábor: »A milliárdos rapper az interjúban további meglepő dolgokat is állít: Életében nem szavazott még. Februárban átesett a Covid–19-en. Nem zavarja, hogy elszívja a feketék szavazatait Bidentől. Az abortuszklinikákat is üzemeltető, a tudatos családvállalást propagáló Planned Parenthood nevű szervezetet az ördögtől valónak tartja.«

Ez az utolsó az igazán érdekes, hiszen Miklósi egy ordas nagy hazugsággal igyekszik átverni az olvasóit. Igen, átverés ez a javából, hiszen az Index újságírója nem hülye, nem tájékozatlan, csak aljas. Nagy különbség. Miklósi pontosan tudja, hogy a Planned Parenthood nem arról híresült el, és Kanye West sem azért tartja ördögtől valónak, mert a »tudatos családvállalást propagálja«, hanem mert a szervezetről egyre-másra derülnek ki a legkülönfélébb, keresztény ember számára elfogadhatatlan ocsmányságok.

Például az, hogy magzati szervekkel kereskednek, hogy azért lobbiznak, hogy a kiskorú gyermekek szülői beleegyezés nélkül is elvetethessék megfogant magzataikat vagy hogy ellenzik az abortusz előtti, kötelező ultrahangos vizsgálatokat – a kötelező várakozási időszakokat –, de ami a legkegyetlenebb, és ami normális ember számára egyszerűen felfoghatatlan, hogy azt akarják: a terhesség kései szakaszában, akár még születés közben is engedélyezzék az abortuszt – azaz pártolják azt a gyakorlatot, hogy még akkor is beadható legyen a halálinjekció a gyermeknek, amikor már kidugta a fejét (partial-birth abortion). Miklósi szerint ez mindössze tudatos családtervezés. Megáll az eszem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
forsteandretredjemann
2020. július 14. 00:05
A halálbüntetést a liberális közönség tapsvihara mellett lehetne visszaállítani Afterbirth Abortion néven. Orwell és Huxley nagy látnokok voltak.
akiaki
2020. július 13. 23:10
mindig ezt a miklósizsét basztatjátok, szegény!
BossN
2020. július 13. 19:47
Miklósi és az Index mindig hazudik. Evidencia.
BossN
2020. július 13. 19:46
Miklósi és az Index mindig hazudik. Evidencia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!