A járvány megfékezése Magyarországon nem az egészségügyi rendszer miatt, hanem annak ellenére következett be.

2020. július 17. 17:08

Nincs az a kommunikációs trükk, az a propagandakampány, ami elfedné ezt a szomorú igazságot.

2020. július 17. 17:08
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Minden második elhunyt kórházi fertőzésként kapta el a koronavírust Magyarországon. 
Megdöbbentő, hogy Magyarországon több, mint 1000 ember, akik gyógyulni mentek a kórházba, éppen ott fertőződtek meg a betegséggel. 260-an közülük, majdnem az összes halálos áldozat fele, egészségügyi intézményben elkapott vírus miatt vesztette életét. És még nem beszéltünk azokról, akiket a kórházból intézménybe, például idősotthonba visszavitt betegek fertőztek meg önhibájukon kívül egy ostoba és életveszélyes protokoll miatt. 
Világos immár, hogy a járvány megfékezése Magyarországon nem az egészségügyi rendszer miatt, hanem annak ellenére következett be. Sajnos most visszaüt ennek a kulcsfontosságú ágazatnak az elhanyagolása, az elmúlt évek pusztító tétlensége. Már nincs az a kommunikációs trükk, az a propagandakampány, ami elfedné ezt a szomorú igazságot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 195 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krisztoforo48
2020. július 20. 07:37
Te foglalkozz a Pesti-úti Idős-otthonnal,majom!
néhai Ch.Pilot
2020. július 19. 12:16
Fenyőünnep "Mengele" Gergely a buzipesti nyugdíjasok hóhéra ezúttal is hazudik, nyilván kompenzálni akarja elévülhetetlen bűnét. Míg több nyugati ország egészségügyi rendszere összeomlott a COVID-19 első hulláma idején, a magyar nem! Igaz ehhez szükség volt a többi intézkedésre (vészhelyzet kihirdetése, házi karantén, határzár, stb.) is. Ráadásul a magyar nép rendkívül fegyelmezetten betartotta az Operatív Törzs által kihirdetett, vagy akár csak javasolt óvintézkedséket, nem úgy, mint a nyugati konzumidióta lakosság. Így komplexen sikerült kordában tartani a vírust. És ha jön a második hullám, az egészségügy a hasonló komplex intézkedések mellett azt is meg fogja oldani. Vesszen a hazug, hazaáruló buzipesti főbolgárnepper: Fenyőünnep "Mengele Gergely! Buzipest Retard
Bejla
2020. július 19. 11:19
ismertem 1 nagyon kedves és kiváló szakember szakorvos doktornőt {már nem él, nyugodjék békében} ő mesélte, h az 50es években politikai oktatáson azt találta mondani az előadó belügyes et., h a szocializmus után szükségszerűen eljövő kommunizmusban nem lesz szükség orvosokra, mert a kommunizmus elhozza a világbékén kívül az általános jólétet és egészséget is erre 1 kolléga félhangosan: - De addig sajnos hetente jössz az aranyeredet mutogatni! ez a hülye is addig szapulja az eü.-t míg vki véletlenül félrekezeli...
ilkaildiko
2020. július 19. 08:57
Az elmehúnyt balf_asz! https://www.youtube.com/watch?v=cxRW4-DriOU
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!