Folytassa, Mesterházy!

2020. április 29. 15:08

Egy ellenzéki képviselőn a normalitás jegyeit lehetett felfedezni.

2020. április 29. 15:08
Pindroch Tamás
Pindroch Tamás
Origo

„A megszokott hevességgel támadták hétfőn a parlamentben az azonnali kérdések során Orbán Viktor miniszterelnököt, míg nem történt valami váratlan: a normalitás szikrája lobogott fel az ellenzéki padsorokban. Az ember szinte már elbóbiskolt – csak Orbán Viktor viszontválaszai dobtak a hangulatán –, hiszen újra hallhatta az unalomig ismert érveket a diktatúráról, az állítólagos oligarchákról, meg az ország tönkretételéről.

Jakab Péter Jobbik-frakcióvezetőnek például kidagadtak halántékán az erek, Szabó Tímea-stílusban őrjöngött a radikálisból liberálissá vedlett törpepárt elnöke. Aztán valami egészen váratlan dolog történt, egy ellenzéki képviselőn a normalitás jegyeit lehetett felfedezni. »Mindenkinek azért kell szurkolnia, hogy a kormány sikeresen kezelje a válságot« – csapott a lecsóba a volt MSZP-elnök és miniszterelnök-jelölt, Mesterházy Attila. »Jól hallok?« – hegyeztem a fülem, mert én sem hittem el, ami történik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. április 29. 18:20
Tomi,bárcsak rajtad látszódnának normalitás jegyei...:)
Takáts
2020. április 29. 17:35
Én is néztem a felszólalást, és örültem neki, mondjuk ilyennek kellett volna lenni a Jobbiknak Csurka nyomán. Lehet, hogy ha csak nem zsarolható (amire kicsi az esély) újból fel akarja támasztani az MSZP-t. De Gyurcsány ezt nem fogja engedni, épp azért mert lenne a szavazói bázisba vevő a normalitásra.
tango47
2020. április 29. 17:17
Azért ne essünk túlzásokba! M. rájött, hogy pimaszkodással, gyűlölködéssel és artikulátlan üvöltözéssel csak belesimulna az ellenzéki felszólalók csordájába. Így hirtelen felfigyeltek rá.
Aerion
2020. április 29. 16:43
Amikor hallottam a felszólalástá az jutott eszembe, hogy tudjátok ki hiányzott a díszes vadállat társaságból az ajtónak rohangálás, és a Jukas zokniban futkorászás, meg a kurva Lyó képek lövésének napjaiban? Ez a felszólalás beleillik a rendtörő sorba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!