Kell a tortába a mazsola

2020. február 05. 10:24

Jakab szerint Gyurcsány az ellenzék tortájában mazsola, pedig nélküle csak zsákutca és bukás lesz.

2020. február 05. 10:24
Varga Zoltán
Facebook

Olvasom, hogy a Jobbik új vezetője - talán pakolgatva megörökölt irodája »kincseit« – megtalálta az ócska, karcos, sercegő, valaha agyonhallgatott bakelitet és elődeihez hasonlóan elkezdte azt pörgetni. Jakab Péter szerint »az ellenzék tortájában Gyurcsány a mazsola, és ő ki nem állhatja a mazsolát.«

A cukrász barátom szerint, viszont a recept szentírás. Ha a tortához mazsolát kell rakni, akkor annak ott a helye. Mazsola nélkül nincs torta. Azért is, mert az, az egyik legkedveltebb és nélkülözhetetlen alkotóeleme a tortának.

Semmi közöm hozzá, mit is szeret Jakab Péter, mondhatják, és valóban így van. Mégis óvnám a Jobbikot és annak vezetőjét, hogy elcsábuljanak és rálépjenek a »Gyurcsányozás« jól kitaposott ösvényére. Az az út zsákutca, sehova nem vezet.

Abból nem torta lesz, hanem bukás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2020. február 05. 20:28
Amiről beszélsz, az nem mazsola, hanem (mondjuk) Horn Gábor által, bányászati engedély nélkül megszerzett, fika. Jó étvágyat a megélhetési egybesülésükhöz!
Amerigo
2020. február 05. 19:02
Van-e mazsola a moslékban? https://i.imgur.com/gHwBarg.png?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202002
Hóvirágcsempész
2020. február 05. 14:55
Gyurcsányi Fletozár a Fidesz hasznos idiótája . Egy " zakkant milliárdos " , ex-falkatársa , szanyifurkó szerint is . Reméljük , a választások után végleg eltűnik a színpadról . Bár ki tudja ? Pénze sok , unatkozik , és mániákus küldetéstudattal rendelkező pszichopata . Úgyhogy lehet , hogy sokáig fogunk szórakozni .
Krupp Skya
2020. február 05. 13:29
Gyurcsány tanított főzni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!