Gothár ürügyén Orbán véres szájú cselédei már a Színművészeti Egyetemen tisztogatnának

2019. december 02. 19:12

Farizeus, álszent hazugok mindenben és azok is maradnak mindenkor.

2019. december 02. 19:12
Janisch Attila
Magyar Narancs

„Miközben Gothár Péter szégyenletes és eléggé el nem ítélhető ügyét egyre dagasztják a kormány iránt fenntartás nélkül elkötelezett orgánumok és televíziós csatornák, a Fidesz EP képviselői nem szavazzák meg a nők elleni erőszak felszámolását célzó EP döntést.

Farizeus, álszent hazugok mindenben és azok is maradnak mindenkor. A Gothár-ügy pedig kifejezetten az ölükbe hullott, hullajtott mentőesemény, amelyre ráakaszkodva próbálják lemosni magukról a Borkai-ügy összes erkölcsi mocskát, illetve elűzni az önkormányzati választásokon elszenvedett vereség másnaposságát.

Mindezek következtében Gothár Péter elfogadhatatlan cselekedetének megítélése nem áll meg e cselekmény jogosan negatív minősítésénél. A fókuszt mind jobban áttolják a baloldali politikai térfélre. Kezdve ezt a »balliberális színház csúcsintézményének« tartott Katona József Színház egészének, de különösképpen az igazgató Máté Gábor személyének és jogszerű intézkedéseinek az egyre durvább és hevesebb támadásával, rágalmazásával, valamint a Színház- és Filmművészeti Egyetem ugyancsak jogszerű intézkedéseinek prejudikáló és rágalmazásokkal teli támadásával és minősítésével.

Ugyanakkor erőteljes verbális ütéseket Karácsony Gergely is, akit már felszólítottak, hogy ne fogadja el Máté Gábor igazgatói pályázatát.

A szélsőségesen elfogult politikai műsoraikban szolgálatba helyezték magukat a jobboldal hírhedt megmondó emberei és színházi személyiségei, úgymint Kálomista Gábor, Apáti Bence, Vidnyánszky Attila, Eperjes Károly és társaik. Kálomista a Hír TV Szabadfogás című műsorának 2019. 11. 21-i adásában már-már keresztes lovagi elszánással és hévvel hirdetett totális morális háborút a Színház- és Filmművészeti Egyetem ellen, ahol szerinte olyan »identitásnevelés folyik, amely a szakmai képzés rovására megy«, és amely intézményben »rettegnek a hallgatók«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. december 05. 11:36
"..Orbán véres szájú cselédei.."-NEK NYUGODTAN HIGGADTAN ÉS ALAPOSSAN KINYALHATOD A SEGGIT--KISPÖCÖRŐ-KISBUZI.
janischattila
2019. december 05. 09:33
Kedves Kommentelők!! Örömmel olvastam az okos, bölcs, lényeglátó hozzászólások, amelyek nélkülözik a felesleges indulatokat. Példamutatóan jellemzi ez a konzervatív és jobboldali pártok szavazóit. Csak így tovább! Üdv, Janisch Attila
Karbantartó9
2019. december 04. 07:16
Remélem anyádat is zaklatta az tetű! Mondjuk úgy pofára lehet, hogy téged is, csak az nem zaklatás, hanem közös megegyezés.
Kalányos Dzsonidepp
2019. december 03. 21:21
Vháttafákk ???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!