Greta és a színes szélesvásznú képmutatás

2019. november 19. 10:53

Márpedig a Greta nem ül repülőre. Mert az mást se csinál, mint kibocsát.

2019. november 19. 10:53
Francesca Rivafinoli
Francesca Rivafinoli
Vasarnap.hu

„Volt egy pont, amikor már-már reményünket vesztettük. Szegény kislány hetekig utazgatott Amerikában az ő önfeláldozó apukájával, hogy eljusson Chilébe, vállalva ehhez olyan viszontagságokat, mint az USA nemzeti parkjainak megtekintése vagy az óceánparton történő biciklizés Arnold Schwarzeneggerrel (az ilyesmitől javul csak igazán a jegesmedvék életminősége) –, erre puff neki, átteszik a konferenciát Madridba. Ami nem lett volna baj, ha 1) Madrid nem a végtelen óceánon innen épült volna, valamint 2) ha egy 16 éves aspergeres lány személyes jelenléte nélkül le lehetne bonyolítani 2019-ben egy ENSZ-csúcstalálkozót (nem lehet).

Márpedig a Greta nem ül repülőre. Mert az mást se csinál, mint kibocsát. Odafele jópofán meg volt oldva a dolog, mert monacói magánrepülő- és jachttársaságok pénzéből (pecunia non olet) elvitték őt egy kibocsátásmentes vitorláson, hogy aztán a szkipperek repülővel visszautazzanak, a hajóért pedig odarepüljön egy négytagú cserelegénység (exitus acta probat). Visszafelé azonban ez a frappáns megoldás idő hiányában nem működött – meg is rémültünk mind, hogy Greta esetleg csak videóüzenetben fogja tudni összevonni a szemöldökét nagyon csúnyán.

De bolygónk legnagyobb szerencséjére a 24. órában akadt egy celeb vloggerpár, akik áldozatos lélekkel (a nézettségnövekedéstől vissza nem rettenve) felvették Gretáékat az Európába tartó katamaránjukra. Ha jól értem, a pár abból él, hogy hajókázik az óceánokon, élvezi az életet, és erről ValóVilág-jelleggel épületes kontenteket tölt fel az internetre (»így nézek ki arcmaszkban«, »így borotválom a lábamat«, de nem spoilerezek többet).”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Royce2.0
2019. november 20. 14:46
Gréta, a kurva anyád!
Vén Csataló
2019. november 20. 09:48
Szerintem ez a konferencia egyszerűen menekül Gréta elől.
Sulammit
2019. november 20. 00:01
Jó a cikk és a cím is. Mi is ugyanezt gondoljuk.
Zsusztina
2019. november 19. 21:35
Az elején még drukkoltam is Grétának, amíg csak arról volt szó, hogy egy időben tüntettek diákok a világ különböző pontjain az élhető földért. De ez a vándorcirkusz, amit most csinál, teljesen elfogadhatatlan. Mind a klímavédelem szempontjából - hiszen propagálja a világ körüli utazgatást, annak minden járulékos túlfogyasztásával -, mind a saját hitelessége szempontjából. Nem és nem, nem veszem be, hogy bármi köze lehet egy ilyen leányzónak Schwarzeneggerhez, hogy bármit is meg tudtak beszélni komolyan. Ez politikai pedofília volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!