Gréczy Zsolt szélsőjobbos retorikája

2019. november 22. 07:41

„Eközben meg majd a vietnámi fog ideszülni.”

2019. november 22. 07:41
Merker Iván
Mérce

„Nem szerettem volna hozzászólni a DK-s képviselők szavazatáról szóló vitához. Egyrészt, amit gondolok, jelentős részben elmondták már mások is (lásd például Szűcs Zoltán Gábor cikkét, aki ugyanitt volt szíves megerősíteni a helyem a DK-elleni támadásokra »mindig kapható megmondóember-kaszt« soraiban), megírni, hogy mennyire igaza van a Mércén vagy a Balra át!-on publikáló szerzőtársaimnak meg nem annyira az én műfajom. Másrészt, fenének van kedve kitenni magát a DK-s trollhadseregnek, akik szerint én fideszes volnék, mert nem tetszik valami, amit kedvenc pártjuk végez.

Legyen az Ara-Kovács Attila problémája, ha beszariságból még szimbolikusan sem áll ki az alapvető emberség mellett, majd egyszerre rendkívül tájékozatlan és felháborító politikai felhangokkal bíró Facebook-posztokban magyarázza a bizonyítványt, az sem az én problémám, ha a DK-sok szerint a parlamentarizmus konszenzusosan működik. Mivel sosem szavaztam rájuk, így az sem érdekel különösebben, hogy a cselekedeteiket érezhetően a kormánypropagandától való félelem motiválja, mintha ezzel a szavazattal ezt ki tudták volna küszöbölni. A javaslat leszavazása, az már zavar, de legyünk jóindulatúak Dobrev Kláráékkal, mindenki hibázhat.

Szóval soha nem szóltam volna ehhez a „botrányhoz”, ha ez tényleg egy rosszul felfogott pragmatikus ostobaság (a kormánypropagandától való félelem) és egy arra adott borzalmas reakció (eleinte egy kapkodós trolloffenzíva, majd Dobrev Klára korrektebb, de azért erősen maszatolós és – hogy úgy mondjam – tárgyi tévedésektől sem mentes írása) igen szerencsétlen keverékéből állna. Csakhogy jó okunk van feltételezni, hogy ez az affér a DK-nál nem annyira hiba volt, mint a politikai működésük kifejeződése.”

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
selsalzfar
2019. november 25. 03:39
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
stifwacar
2019. november 23. 22:05
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Peter8811
2019. november 23. 11:16
Gréczy egy vörös fasiszta zöld mezőben. Írtam neki egy magánlevelet, 2006 márciusában, hogy elbaszták a nyugdíjamat, nem fogok soha többet rájuk szavazni. Visszaírta, hogy nyugodtan szavazhatok rájuk majd helyrehozzák. 2007-től még rám basztak havi 50.000 Ft plusz adót mert az elbaszott nyugdíjam miatt kénytelen voltam tovább dolgozni. Ilyen az ő helyrehozataluk. Szerintem Gréczyt csak Márki Zay kandelábere tudná helyrehozni.:DDDDDDDDDDD
balbako_
2019. november 22. 09:06
Mindig ugyanabba a folyóba lép a balliberális oldal. Miután a Jobbik és az MSZP kiütve Momentum nyomul a táborukra, mint a szadesz és maga alá is fogja gyűrni no, nem támogatottságban, hanem agresszív terjeszkedésben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!