Barna hófehérke

2019. november 04. 21:47

Mi, erdélyi magyarok nem lehetünk annyira naívak, hogy bármilyen jóra is számítsunk a titokzatos politikustól.

2019. november 04. 21:47
Ambrus Attila
Maszol.ro

„Még a választások előtt kiderült, hogy a király meztelen.

Dan Barnát, ha túl nagyra nőne, ugraszthatnák akár a korrupcióellenes ügyészek is. A riseproject.ro tényfeltáró portál arról közölt leleplező írást, hogy a magát korrupcióellenes harc elrettenthetetlen hősének feltüntető Dan Barna vállalkozásaival és projektjeivel kapcsolatosan is kételyek, aggályok merülnek fel. A riseproiect.ro szerint Dan Barna cége több olyan EU-projektet is lebonyolított, amelyek célja a hátrányos helyzetű személyek megsegítése volt, ám a sikeresen megpályázott pénzek egy része Dan Barna barátainak vállalkozásainál landolt. A barátai így közel hatmillió euróval gazdagodtak. Barna ügyfelei voltak többek közt a Klaus Johannis által vezetett nagyszebeni polgármesteri hivatal, a szociáldemokrata Dan Nica által vezetett belügyminisztérium, sőt még az Elena Udrea-féle vidékfejlesztési minisztérium.

Messziről szép kis polipnak tűnik ez az összefonódás!

Természetesen ezek után is lesznek olyanok, akik Hófehérkének látják és láttatják Barnát. Mi, erdélyi magyarok nem lehetünk annyira naívak, hogy bármilyen jóra is számítsunk a titokzatos politikustól, aki csak megerősíti tapasztalatunkat: az erdélyi magyarok érdekeit ma az erdélyi magyar politikusokon kívül senki nem akarja – még a nyilatkozatok szintjén sem – képviselni. Mese nincs!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ráadás-éve
2019. november 05. 00:47
Na egy kis verseny. Ki mit tud? Most teljesíteni kell. Ilyenkor értékelődik fel a szavazópolgár szerepe. Írni, írni és írni kell nyilvános leveleket a párt(ok) nak. Hogy nyoma maradjon 2022-re. Mit kíván a Magyar Nemzet? Nem a pártok, a Nemzet!
West Ham United
2019. november 04. 22:28
Azért a hazáruló feket-győr jónak látta támogatni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!