Magyarország Európa élén!

2019. szeptember 07. 12:05

Hosszú évek kitartó kormányzati munkája, valamint a társadalom nagy erőfeszítései kellettek hozzá, hogy ilyen jó eredményt tudjon produkálni az ország.

2019. szeptember 07. 12:05
Kovács András
Kovács András
Facebook

„Már nemcsak a KSH, hanem az Európai Unió hivatalos statisztikai adatai is alátámasztják azt az adatot, miszerint az idei második negyedévben a magyar gazdaság nőtt a legnagyobb mértékben az Európai Unióban.

Ez egy nagyon jó hír mindnyájunk számára. Hosszú évek kitartó kormányzati munkája, valamint a társadalom nagy erőfeszítései kellettek hozzá, hogy ilyen jó eredményt tudjon produkálni az ország. Minderről álmodni sem mertünk volna az MSZP-SZDSZ kormányzása idején, és az Orbán-kormány 2010-es hatalomra kerülése után is voltak nagyon nehéz évek míg az ország valahogyan kikerült a kulimázból. A mostani eredmények azonban csak akkor fognak érni valamit, ha ebből az emberek széles rétege is részesülni fog.

Újabb, és újabb kormányzati akciókra, béremelésekre, beruházásokra, és a politikai stabilitás fenntartására van szükség a következő években. Ha mindez megmarad, akkor szinte biztos, hogy 2022-ben már sokkal közelebb leszünk az osztrák életszínvonalhoz, mint ahol 2018-ban voltunk. Október 13-án a stabil és kiszámítható fejlődés megőrzése is a tét!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bástyaelvtárs
2019. szeptember 09. 09:46
Magyaro. már megint az élre tört :D Termelési - és győzelmi gyorsjelentés Kovács Banditól.
kunfia
2019. szeptember 08. 21:28
Tehát az EU élén a haladásuk,termelékenységünk,de ebből csak a maffiafőnök és sleppje profitál,mert az órabér tekintetében végzetesen lemaradtunk már a V4ektől is.Kérdem én,a lakosság szempontjából akkor mi itt a siker? Viktorunk többet költhet a közösből?
Akitlosz
2019. szeptember 08. 18:24
"Magyarország Európa élén! Kovács András" Álmodik a nyomor.
Mr. Black
2019. szeptember 08. 17:32
Ha ilyen fasza itt minden,akkor miért ilyen gyalázatosak a nyugdíjak ?????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!