Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Tordai: A Fidesz helytartójánal ma elgurult a gyógyszer

2019. szeptember 13. 17:57

„Odajön hozzám, hogy megafonnal üvöltsön az arcomba” – írja az országgyűlési képviselő a Facebookon.

2019. szeptember 13. 17:57

A Párbeszéd országgyűlési képviselője a Facebookon reagált a péntek délután közte és Tarlós István között lezajlott incidensre.

„A Fidesz helytartójánal ma elgurult a gyógyszer: odajön hozzám, hogy megafonnal üvöltsön az arcomba. Értem, hogy frusztrált, amiért Karácsony Gergely már feljött rá a friss kutatások szerint. Értem, hogy nincsenek érvei, nincs, amire büszke lehetne, nincs mersze kiállni vitázni az ellenzék jelöltjével. Vagy nem hagyják neki Rogánék, mert tudják, hogy Karácsony Gergely lemosná a Fidesz bábját. 

De akkor sem az én dobhártyáimon kéne levezetnie a dühét... ”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 322 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. szeptember 16. 12:04
ELMÉCC TE TORDAI A KÚRVAANYÁD HÓTTKÓSOS-REDVES PICSÁJÁBA TE BAROM!
syphax
2019. szeptember 16. 12:02
Te meg Tordai olyan segghülye vagy mint egy állat--BAZZDMEG A MOCSKOS ROHATTKÚRVAANYÁD!
egy genetikusanalattvaló
2019. szeptember 14. 15:33
Ez a Tordai tényleg egy szellemi fogyatékos, a régi kommunisták pofátlanságával felvértezve. Ezek komolyan azt gondolják, hogy az ilyen performanszok bármilyen pozitív eredményt hoznak az ellenzéknek? Nem tanultak az év eleji akcióik negatív eredményéből.
Senior
2019. szeptember 14. 15:30
Mondjuk ha Tarlós hozza az eddig megszokott kimért formáját és csak Tordai "provokál" , akkor ezerrel nyomná a FIDESZ probaganda. Sem az M1-ben, sem a Hír TV-ben meg sem említik, mert tudják, hogy Pista bára nézve ciki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!