Balkáni retyerutya

2018. november 22. 08:34

Két középkorú, köpcös férfi. Vajon miért szeretik egymást?

2018. november 22. 08:34
Miklós Gábor
168 Óra

„Két középkorú, köpcös férfi. Vajon miért szeretik egymást? A politikában ritkák a tartós viszonyok, az érdek nélküli szerelem pedig kizárt. Orbán Viktor mégis olyan gesztust tett, amely szerint van ilyen tartós férfiszerelem, ahogy manapság mondják, »chemistry«, kémia, a nemzetközi politika erdejében is.

Állítólag korábban megígérte Gruevszkinek, kisegíti, ha bajba kerül. Most megtette, kerüljön ez Magyarországnak annyiba, amennyibe kerül.

Nem lehet persze annyira naivan derűlátó, hogy elhitte volna, titokban maradnak a romantikus balkáni »fogolyszöktetés« részletei. Ráadásul úgy, hogy magyar állami autóval teszik meg az utat, magyar köztisztviselők kísérik keresztül a balkáni államokon a jogerősen elítélt szökevényt. A magyar határon, amely egyben az Európai Unió, a Schengen-övezet határa, is átsuhant Gruevszki. Addig a csetnik bajonettek védelmében utazott át Szerbián. Legalábbis ezt nyilatkozta Vojiszlav Seselj, a Szerb Radikális Párt vezére, az egykori »csetnik vajda«, aki a volt macedón kormányfőt egyúttal testvérének nevezte. Szép kis retyerutya.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2018. november 23. 12:18
Azért állnak ki egymásért, mert egyikük sem hajlandó a gonosz vénembernek megfelelni, nem szeretik ha betörnek az országukba, ezért kerítéssel védték, egyikük sem szereti a bolsikat. Érthető libsikém?
Pelso j.
2018. november 22. 18:27
Valóban, mi lehet az, ami megérte ezt a kínos cirkuszt?
Csigorin
2018. november 22. 17:56
Ilyen Berija fejjel en a helyedben nem kopcosoznek
nyugalom
2018. november 22. 14:32
Akkor most ne fogadjuk be a menekülőket csak az illegális migránsokat? Remek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!