Amikor a liberális újságíró belerúg a melegekbe

2018. május 09. 08:12

Borsónyi Botikát meglátva, mindig kijön belőlem az apai ösztön. Szívem szerint megvédeném saját magától.

2018. május 09. 08:12
Apáti Bence
Polgár Portál

„Én a magam részéről még nevettem is a kis IFA-plató és Lukácsi-fétissel megvert szerencsétlenen. Két fiam van. Kilencévesek, és mindkettő nagyobb, mint Boti. Ezért aztán a borsónyi Botikát meglátva, mindig kijön belőlem az apai ösztön. Szívem szerint megvédeném saját magától, a csúnya világtól, meg a nála sokkal nagyobb és a rá-teljesen indokoltan-mérges jobboldali újságíróktól.

Csak aztán az történt, hogy a homofóbia és a kirekesztés ellen harcoló liberális újságírónk hazaérvén, a túlzásba vitt kakaó fogyasztás következtében bátor netthuligánnak hallucinálta magát, és meg talált szólítani. Ezt is idézem: »fenyegetoztek, hogy lejon (…)meg az ongyulolo meleg balettancos, nem ugrik be a neve, es majd felismernek es jol kidobnak (..)« (sic!)

Rögzítsük!

A kedvenc liberális újságíróm, aki egy egész egzisztenciát épített arra, hogy a kirekesztő, Alföldi Róbertet buzizó, homofób magyarokról ír, simán lebuziz. Politikai alapon.

A liberális újságíró, aki engem/minket náciz, és magát antifának aposztrofálja, azért buzizik le, mert balettművész vagyok. Mondom: politikai alapon.

Itt tart ma az ellenzéki újságíró szakma. Ilyen szerencsétlen álszent bunkók írják az ellenzéki hírportálok cikkeit. Akik Havas Ferenc, Fülöp Viktor, Keveházi Gábor, Dózsa Imre és Seregi László országában megengedik magunknak azt a bátorságot, hogy egy balett-táncost azért buzizzanak, mert (jobboldali) balett-táncos. Ez ma a liberális újságíró szakma. Olyan emberekből áll, akik megölnék a jobboldali újságírókat, és akik buzizzák a balettművészeket. Esetemben mindkettőt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
forgacsevike
2018. május 09. 21:57
Peregjen le minden Ön kiemelkedő művész nagyon sokan szeretjük
gross
2018. május 09. 11:37
Szánalmas. Erről szó ma a közéleti - köz érdeklődésére számot tartó vita? Egymás facebook-bejegyzéseinek köpködéséből?
1istvan
2018. május 09. 10:57
a fenét! nem a balettért buziznak. a balett csak egy adalék amit nem tudnak hova tenni. azért buziznak mert mellette még jókat, jól is írsz, és nincs ellene semmi érvük. legyen ez a legnagyobb örömük.
farkasflori a vizicsoda
2018. május 09. 10:13
ugylatom telibe talalta a megjegyzes a meleg balettancoskat..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!