Európa minden nemzete örökre adósa Magyarországnak

2017. december 03. 14:10

Aligha van még egy európai nemzet, amely olyan sokat szenvedett volna az iszlámtól, mint Magyarország.

2017. december 03. 14:10
Geert Wilders
Halállistán

„Kétség nélkül, Magyarország önfeláldozása megmentette Európát. Az oszmánokkal szembeni magyar ellenállás nélkül az európai védővonalak összeomlanak és ezzel keresztény civilizációnk is elveszett volna. Európa minden nemzete örökre adósa Magyarországnak.

A magyar ellenállás végül elérte, hogy az Oszmán Birodalom anyagi erőforrásai kimerültek, és ezért 1699-ben kénytelenek voltak visszavonulni. Magyarország azonban drága árat fizetett a hat generációnyi iszlám megszállásért. A magyarok voltak a térség legvitézebb szabadságharcosai, ezért az ő földjük lett a háború fő frontvonala, és ez a vérveszteség más nemzeteknél jobban sújtotta a magyarokat. Az iszlám hódoltság teljes időszakát tekintve a magyar nemzet létszáma szinte semmit nem nőtt. Aligha van még egy európai nemzet, amely olyan sokat szenvedett volna az iszlámtól, mint Magyarország.

(...)

Az elmúlt öt évben még fojtogatóbbá vált a globalista, iszlamofil nyugati hatóságok által az iszlám bírálói ellen folytatott cenzúra és jogi zaklatás.

Meggyőződésem, hogy a történelem a mi oldalunkon áll. Az elnyomás és alávetés erői hosszú távon soha nem győzhetnek. Magyarország történelme újra és újra bebizonyította ezt.”

Az idézetek Geert Wilders Halállistán című könyvéből származnak, ezeket a Vigyázó Blog hozta nyilvánosságra.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvánkeve
2017. december 04. 12:16
A vitát olvasva nem kívánok mást, mint egy közös nagy történelemkönyvet a kárpátmedencei népek történészeitöl. Samuel Butler szerint: "Isten és a történészek között a legnagyobb különbség az, hogy Isten nem tudja megváltoztatni a múltat!" Stefi Gróf pedig azt mondá valaha, hogy " A haza nem azoké akik meghalnak érte, hanem akik teleszülik gyerekkel!"
MegvagyHadnagy
2017. december 04. 10:28
Kozvetve Trianont is az iszlam megszalloknak "koszonhetjuk"...
2017. december 04. 01:24
Európa (minden) nemzete meg is hálálta. A hálaadás napja 1920. június 4-re esett. (Nekünk meg átkozott rosszul!)
2017. december 04. 01:20
Mindenesetre Hunyadi Jani a sorban sincs! Bezzeg, ha lett volna egy Rogán Toncsija! Mennyi lóvét beszedhetett volna a lófarkas bandától!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!