A bomba januárban robban

2017. december 08. 19:50

Lesznek előcsapások, mert a magyar ellenzék katonai értelemben fegyelmezetlen.

2017. december 08. 19:50
Bencsik András
Bencsik András
Demokrata

„Olyan rágalom- és hisztériakampány kirobbantása lesz a cél, amely tiltakozások, tüntetések, utcai és közösségi tereken véghezvitt botrányok, provokációk sorozatával igyekszik a köznyugalmat megzavarni, a társadalom biztonságérzetét fölrobbantani, legalábbis azokon a gócpontokon, ahol ez – alkalmas közreműködők bevonásával – lehetséges. A városi irodák létrehozása, az oda csábítandó idióták felkészítése ugyanis aligha hoz már szavazatokat az ellenzéki pártoknak. Még ha hozna is, fél évnél is kevesebbel a választások előtt ez már nem volna képes érdemi változást eredményezni.

Az idő rövid, sőt annál is rövidebb. A magyar ember decemberben a családjára koncentrál, és csak a szilveszteri pezsgőmámort kialudva, január elejétől kezd el megint a világ dolgaira figyelni. Onnantól indul tehát a hadművelet. Az atombomba januárban robban. Lesznek előcsapások, mert a magyar ellenzék katonai értelemben fegyelmezetlen. Például Simicska Lajos is fontosnak érezte, hogy a nagy januári rohamot megelőzve, már most beleböffentse az RTL Klub televízió nyilvánosságába, hogy valami nagy akció készül. Ami csak arra volt jó, hogy figyelmeztessen bennünket, januártól forróak lesznek a hideg napok.

Hogy mi várható? Pontosan tudjuk: Orbán Viktor »szőlőbányája« viszi majd a prímet. Ismerjük a történetet, sokféle változatban lehet majd előadni: Orbán Viktor eladta Magyarországot az oroszoknak. Diktatúrára készül. Miközben a migránsok ellen hadakozik, titokban letelepedési engedélyt adott harmincezer fertőző betegségben szenvedő marslakónak. Jöhet még zaklatási ügy, pedofil vád – és korrupció minden mennyiségben. Titkos bankszámlák, elrejtett milliárdok, sötét múlt… és minden, amit a rágalomgyárak ki tudnak termelni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2017. december 10. 20:45
30 éve ugyanilyen vehemenciával álltál ki a szovjet-magyar barátság mellett! Azt hiszed, hogy elfelejtettük? :) Te fasz.
1120
2017. december 10. 20:45
30 éve ugyanilyen vehemenciával álltál ki a szovjet-magyar barátság mellett! Azt hiszed, hogy elfelejtettük? :) Te fasz.
Viz Elek
2017. december 10. 16:28
Vegyétek már észre, ez már nem ti országotok hanem Orbán, Mészáros, Lázár, Rogán, Habony, sőt a többi fideszes geci országa, és mindenki másnak kuss!
Dénia
2017. december 10. 06:43
Forró őszt is ígértek. Amiből inkább vicces ősz lett. Szerintem a választási kampány is inkább szórakoztató lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!