„Homofób” poszt

2017. szeptember 01. 09:47

Milyen hamar leszek „homofób” azzal, hogy egy eszement kutatást és annak tendenciózus, hazug beállítását megkérdőjelezem? Egy vagy két pillanat alatt?

2017. szeptember 01. 09:47
Béndek Péter
1000 A Mi Hazánk

„A következő kérdésem, milyen hamar leszek „homofób” azzal, hogy egy eszement kutatást és annak tendenciózus, hazug beállítását megkérdőjelezem? Egy vagy két pillanat alatt?

A következő kérdésem. Miért csodálkozik valaki ezek után, ha egyetlen frontba áll össze az Alt-Right, a putyinizmus és a kelet-európai etnicista jobboldal az idült progresszivista krédóval szemben, és a többség az utóbbit választja? Na persze TGM szerint a szociális depriváció áll minden választásunk mögött, de azért hadd jelezzem itt, hogy valamiért nem az acélos európai baloldalhoz özönlik a deprivált amerikai és európai polgár, hanem a jobboldalhoz, aminek csak van valami köze a kulturális elidegenedéséhez is.

A következő kérdésem: hova lett a liberális demokrácia az identitárius bal- és jobboldal kretén magamutogatása közepette, és érdekli-e ez egyiküket is. (Nem, a progresszivistát sem érdekli a liberális demokrácia.)

Az utolsó megállapításom pedig a #csakférfi kritikusnak szól: diszkriminálni tetszik, méghozzá csúnyán. Ugyanis nincs a panelben se cigány, se cégéres buzi, se afro-európai, se túlsúlyos, se Down-kóros, se szociális kihívásokkal küzdő békés megyei esztergályos, magyarán a feminizmus diszkriminál mindezekkel szemben. És elmondom, akik viszont benne ülnek a panelban, biztosan kisebbségiek bizonyos szempontokból. Például alapvetően értelmes emberek. Tessék ez utóbbinak örülni. Lehet, hogy az értelmük és a hozzáértésük miatt esett rájuk a választás, nem azért, mert fütyijük van és nem sértődnek meg a Mr. iniciálén nemzetközi levelezésben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyéressy Károly
2017. szeptember 01. 18:05
Összefoglalhatná valaki, hogy mi történt, és mit mond Béndek! (Én nem szeretném végigolvasni a béndeki tirádát.)
Fáskerti
2017. szeptember 01. 17:41
"Miért csodálkozik valaki ezek után, ha egyetlen frontba áll össze az Alt-Right, a putyinizmus és a kelet-európai etnicista jobboldal az idült progresszivista krédóval szemben, és a többség az *utóbbit* választja? " Az eredeti szövegben "előbbit"* szerepel az "utóbbit" helyett. Nem mindegy.
galamb
2017. szeptember 01. 11:23
Na végre napi vendég Malacka! http://bit.ly/2euCOLL
Megtalálta
2017. szeptember 01. 10:59
"Közben olvasom a Spiegelben, hogy a homoszexuális férfiak órabére elmarad a heteroszexuálisokétól, miközben -- érdekes módon (?) -- a leszbikus nőké meghaladja a heteró nőékét. Az egyre bulvárosodó és a boulevard bal szélén járó Spiegel maga sem tudja, milyen következtetést vonjon le az eredeti DIW-kutatásból, hiszen sajnos -- a nők esetében -- láthatóan "eredménnyel" járt a progresszió (noha nyilván a százéves nélkülözés után úgy igazságos, hogy a következő száz évben a leszbikusok keressenek többet, tehát még távolról sincs okunk elégedettségre)." Persze, hogy nem tudják, milyen köbvetkeztetést vonhatnának le belőle. Azt mégsem vonhatják le, hogy a kulturális marxizmus zsákutcába került.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!