Botrány van

2017. augusztus 08. 08:34

A jobbos hölgyek esetében nem zavar titeket a kommentelőitek „body shamingje”, meg a nők tárgyiasítása? A jobbos zsidót nyugodtan a zsidózhatja a trollhadsereg?

2017. augusztus 08. 08:34
Apáti Bence
Polgár Portál

„Mélyen tisztelt haladók!

Annyira »überlúzer« dolog kommentelőkről cikket írni. Tényleg. Amikor Orbánt cigányozzák, Deutschot zsidózzák, Vajna Timit kurvázzák, engem buziznak a ti leírhatatlanul liberális, szabadelvű, elfogadó és nyitott kommentelőitek, abból miért nem sikerül valahogy sohasem szipi-szupi cikkeket rittyenteni? Elmegy az áram? Vagy nincs éppen net? A jobbos hölgyek esetében nem zavar titeket a kommentelőitek »body shamingje«, meg a nők tárgyiasítása? A jobbos zsidót nyugodtan a zsidózhatja a trollhadsereg? Olyankor valahogy sosincs ihlet, ugye? Csak Nemes-Jelesnél jön vissza. Akkor jönnek aztán a címlapos publik…

Nem ragozom tovább. Értitek ti ezt. Hogyne értenétek. De mégis csak ilyenkor kezdenek el sisteregni a klaviatúrák. Csak ilyenkor kezdtek el sápítozni a »hazai rettenetes közbeszédről«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. augusztus 08. 18:31
A balliberális oldal krédója, a jobboldal ellen minden eszköz megengedett.
noMores
2017. augusztus 08. 15:05
Az megvan, hogy a fideszes siserehad a 3-napod főizraeli csávó látogatásakor hirtelen zsidóbarát lett, aztán újra visszatért az adekvát zsidózás? Egyébként ez a műfaj a fideszes-jobbikos tábor sajátja, talán nekik kéne szólni, hogy ez nem kóser....
madarasi.abel
2017. augusztus 08. 12:10
"hazai rettenetes közbeszédről" Nem az a nagy gond, hogy fb-huszárok hülyéket írnak. Az a gond, hogy fideszes polgármesterek hisztikéje miatt kerül a dolog fókuszba. Kedves nem liberális pöcsh, erről vajh van-e véleményed? ilyen alja propaganda felböffenés, és a többségnek, itt a mandin, nagyon is tetszik. Elvek, szellemi színvonal, nem számít?
madarasi.abel
2017. augusztus 08. 12:08
nah. Nézem az eredeti cikkben, hogy mire is "reagál" ez a pöcs. Láss csodát, egy link-szerű dolgot sem tartalmaz. "Olvasom a watchdog médiában..." lol
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!