Európa különös halála és a G20-ak

2017. július 24. 17:13

Macronnak nem volt konkrét szava a bevándorlással kapcsolatban, és alkalmazkodik Merkel halogató stratégiájához.

2017. július 24. 17:13
S. Király Béla
Magyar Idők

„Macron, ha tehetné, visszacsinálná a brexitet, ahogy Sarkozy nevű elődje is felülírta a lisszaboni szerződéssel az állampolgárok hátán az európai alkotmányt elutasító francia népszavazást. (Ezt nevezte Nicolas Dupont-Aignan elnökjelölt egyik pamfletjében egyszerűsített államcsínynek.) Sarkozy és Hollande Bush neokonzervativizmusának, illetve az »emberjogi humanizmus« ideológiájának francia visszhangjai voltak. Ezen »értékek« nevében katonai eszközökkel avatkoztak be itt is, ott is, Amerikát követve, de saját állampolgáraik védelmében nem jeleskedtek. Semmit nem tettek a bevándoroltatás ellen. Hadrien Desuin könyvének fő erénye, hogy leleplezi például a két Bernard – Kouchner és Henry-Lévy – médiafigura ezzel kapcsolatos mesterkedéseit a Terra Nova és más think-thank szervezetekkel a hátterükben, amelyeknek mind nagyobb a befolyásuk a napi politikára.

Macronnak nem volt konkrét szava a bevándorlással kapcsolatban, és alkalmazkodik Merkel halogató stratégiájához. Pedig már Bill Gates is világosan fogalmazott: »Minél nagylelkűbbek vagytok, annál több személyt motiváltok arra, hogy elhagyja Afrikát.« A Le Figaro július 13-i száma szerényen 91 ezer személyről tud, aki illegálisan tartózkodik Franciaországban. Közülük 31 ezer kapott felszólítást az ország elhagyására. A miniszterelnök fogadkozott, hogy haza is fogják küldeni őket. De a hogyanról ő sem ejtett szót, hiszen mi van akkor, ha a kibocsátó ország nem hajlandó visszafogadni őket, vagy éppenséggel zsarolni kezd?

Ami pedig Theresa Mayt illeti, ő egyensúlyozni kénytelen a kemény és a lágy brexitet óhajtó képviselők közt, miközben a megkezdett második brüsszeli tárgyalássorozaton kihasználják meggyengült helyzetét. Talán neki is kvótát sózhatnának a nyakába.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2017. július 24. 18:17
A 2. bekezdés!!!!!!!!!!!!
mokány
2017. július 24. 17:47
Mindeközben az USA megháromszorozza haderőit Európában. Miközben támogatja a bevándoroltatást.
mokány
2017. július 24. 17:43
ANTANT ("entente Cordiale" = Szívélyes egyetértés.) Csakhogy most a globalisták szívatják őket is. Olyan mint a szocializmus volt: Egyes országok jutalomból kapták, Mások (pl: Magyarország), büntetésből.
Tatulus
2017. július 24. 17:27
Ez már tényleg katyvasz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!