Német miniszter szemlézett a Pride-on

2017. július 11. 12:52

Hasonlót Edmund Veesenmayer, a Harmadik Birodalom nagykövete, majd Gauleitere engedett meg magának.

2017. július 11. 12:52
Máté T. Gyula
Máté T.

„Aztán Michael Roth összefut a Momentum Mozgalom vezetőivel. Egy német miniszter – hivatalos minőségben – megbeszéléseket folytat egy parlamentben sem lévő magyar ellenzéki párt képviselőivel.

Hasonlót Edmund Veesenmayer, a Harmadik Birodalom nagykövete, majd Gauleitere engedett meg magának.

Herr Rothnak egyébként nem idegen a »birodalom teljhatalmú képviselőjének« szerepe. Pár éve Angela Merkel Athénba küldte rendet teremteni, »meggyőzni« Alekszisz Ciprasz kormányfőt, hogy ne hepciáskodjon az EU és az IMF diktátumával kapcsolatban. Sikerült. A görög nemzet azóta is hálás neki érte, Athénban százezrek vonultak utcára, hogy személyesen adják át jókívánságaikat Gauleiter Roth-nak.

De vissza Budapestre. Miről tárgyal Roth a Momentumosokkal? Idézzük Fekete-Győr Andrást: »a találkozójukon a Momentumról és a párt törekvéseiről volt szó«.

Könyörgöm: miért érdekel egy német minisztert bármi is a Momentum törekvéseit illetően? És főleg, mi köze van hozzá? Vagy a szemét Orbán-rezsim »rendszerszintű korrupciójához és oligarchakormányzásához«? Amiről véleményt is alkot a magyar fővárosban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2017. július 12. 09:36
Te Gyula! Ne légy igazságtalan! És ha csőbuzi az illető és a találkozó a Momentumosokkal csak egy álca volt? Fogadjunk, hogy erre nem gondoltál! :)
Pelikánkutyája
2017. július 12. 00:00
Ugyan! Micsoda felháborító feltételezés és hasonlatok a szerző részéről! Hátha csak ismerkedni akart? Azt csak szabad? Az a szakállas szorosan mellette mintha az esete volna.
Harangláb
2017. július 11. 23:46
A szerzőnek: Kitűnő a hasonlat! Gratulálok, telitalálat.
Morgen
2017. július 11. 18:52
Eu -ügyi miniszter, tangaügyileg tett szemlét, miközben találkozót bonyolított le az erőszakosan szerkesztőségbe hatoló ein moment-tel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!