Szánalmas! A könyvhéten nem esett szó Jókai Anna haláláról

2017. június 15. 10:36

A 88. Ünnepi Könyvhét megnyitóján Esterházy Péter tavalyi elvesztése volt a fő téma.

2017. június 15. 10:36
Osztovits Ágnes
Válasz.hu

„A 88. Ünnepi Könyvhét megnyitóján Esterházy Péter tavalyi elvesztése volt a fő téma. És tényleg hiányzott a látványosan politikai zászlóra tűzött mester, hiszen az ő nagyvonalúsága nem tűrte volna, hogy ne essen szó a három nappal korábban meghalt Jókai Annáról, akinek utolsó művét, az Átvilágítást a könyvünnepre időzítette kiadója.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2017. június 16. 20:18
Van Vathy Zsuzsának egy fantasztikus könyve, Angyalhíd címmel. Mindenkinek ajánlom elolvasni! Jókai Anna mint író és mint kedves, szerény, morális tartásával és intelligenciájával meggyőző egyéniség sokak szeretetét, tiszteletét bírja. Szilágyi Istvánhoz, Gionhoz mérve Esterházy, Závada más minőség, de mindegy, míg van aki olvassa őket, legyenek boldogok, bár azt hiszem, az élet ebben is igazságtalan és a marketing többet számít, mint a valós irodalmi érték. Könyvhetet kötni az Esterházy életműhöz azért egy Závada trükk, szinte vicces.
nyugalom
2017. június 15. 17:43
Zavadaval leszerepeltek! Es meg van kepuk ajvekolni, hogy nincs szolasszabadsag, stb. Jokai Annat Isten nyugosztalja!
smarton
2017. június 15. 15:39
Én nem voltam ott, de ha Esterházyról megemlékeztek, illett volna Vathy Zsuzsáról és MINDENKÉPPEN Jókai Annáról is megemlékezni. Vagy egyikről sem.
DFK
2017. június 15. 13:03
Ez nem szánalmas, hanem undorító. az önmagukba szerelmes libbantak másról nem hajlandóak beszélni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!